Zadruga

Parovi

Ana Korać i Filip Mijatov će se suočiti u emisiji Ami G show! Rasturiću je!

Na predlog Ane Korać, Filip Mijatov navodno je pristao da se sa njim nađe kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G show". Biznismen iz Londona ubeđen je da će Ivanjičanka pasti na detektoru laži. Ana Korać i Filip Mijatov će se suočiti u emisiji "Ami G show"! Rasturiću je!

Ana Korać i Filip Mijatov će se suočiti u emisiji Ami G show! Rasturiću je! Screenshoot/Instagram



Filip Mijatov tvrdi:

"Rasturiću je kao dete lego kockice, na poligrafu ne može da laže. Ne znam zašto se uporno pere od nas kad za sve što pričam imam dokaze. Ne uzimajući u obzir plastične operacije i razna putovanja koja sam joj plaćao, uvek kad bi mi tražila pare dok sam bio u inostranstvu, slao sam joj preko 'Vestern uniona'. Od mene je ukupno dobila 12.531 funtu. Ja nijednog momenta ne bih u javnost izlazio sa ovom pričom i dokazima da me ona nije opisala kao psihopatu koji je uhodi. Dok mi je uzimala pare, bio sam joj dobar!"

Amidžiću se, navode mediji, dopada ideja da se Ana Korać i Filip suoče baš kod njega. Kako je izjavio, to mu zvuči zanimljivo i voli da obrađuje aktuelne teme, ali za ovako nešto biće mu potrebno posebno odobrenje:

"Za ovu (temu) ću ipak morati da se konsultujem sa ljudima koji su zaduženi za 'Zadrugu', jer ne mogu sam o tome da odlučujem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>