Region

Svet

Fudbaler Duško Tošić u vrelom zagrljaju starije manekenke! (FOTO 18+)

Duško Tošić, fudbaler kineskog Guangdžoua, imao je zanimljiv manekenski izlet na početku fudbalske karijere. Muž Jelene Karleuše, koji je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog navodne veze njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali i svojih preljuba, pre nego što je upoznao pevačicu i postao poznati sportista slikao se nag za jedan časopis. U vrelom zagrljaju starije manekenke!

Fudbaler Duško Tošić u vrelom zagrljaju starije manekenke! (FOTO 18+) Screenshoot/InstagramTada mu je društvo pravila sedam godina starija manekenka Aleksandra Marjanović, koja je bila u toplesu. Oni su uradili tri provokativne slike kojih se Tošić danas sigurno stidi i vrlo rado bi ih uništio.

Na prvoj fotografiji Duško Tošić i manekenka imaju akciju na krevetu. Ona je raširila noge, preko kojih se fudbaler naslonio i stavio loptu kako bi sakrio međunožje. Na drugoj Duško rukama drži grudi zgodne crnke, dok je ona fudbalskom loptom prekrivala intimne delove tela.

Sudeći po fotografijama, Tošić i Marjanovićeva su se tada odlično proveli, a ubrzo nakon toga on je upoznao Jelenu Karleušu, s kojom se i venčao.

Tošićevi prijatelji se odlično sećaju tog perioda i Duškove želje da bude uspešan.

"To je bilo pre više od deset godina. Duško je oduvek želeo da bude poznati fudbaler, ali i poznat u javnosti. Takođe, oduvek su ga privlačile jake i poznate žene. Zato je i odlepio za Karleušom. Kad je dobio ponudu za slikanje, on se oduševio. I partnerka u tom 'zločinu' mu se dopala. Doduše, ništa nije bilo među njima, ali su se fenomenalno proveli. Duško se sve vreme zabavljao i nije mu smetalo da bude golišav", završava izvor.

I Jelena Karleuša je pre više od decenije imala sličan ispad - Duško ju je snimao dok je odgovarala na provokativna pitanja i simulirala oralni seks.


"Volim kad mi ližeš ri*icu. I gu*u kad mi ližeš", rekla je Jelena Dušku.

"A kad te tu*am? Je l’ voliš da mi pu*iš?" pitao ju je fudbaler, a onda je Karleuša isplazila jezik i počela da sisa srednji prst.

Skoro deceniju kasnije postala je akter porno-afere s bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>