Region

Svet

Farma: Katarina opomenuta, Peja kažnjen (Video)

Pisma od Zadruge sa novim zadacima i ograničenjima za farmere pristižu iz sata u sat, i sve više ih nerviraju i stresiraju. Kada su se umorili od vraćanja ćilima, kačenja zavesa, prenošenja kreveta, obezbeđivanja hrane da je mačka ne pojede, Peja je pokušao da se našali i čitao pismo sa "pravim" zadatkom kako bi zasmejavao ostale farmere, ali Zadruga je svoje mišljenje o tome izrazila ekspresnim slanjem nove koverte.

Farma: Katarina opomenuta, Peja kažnjen (Video)"Ovo je sigurno za laku noć", komentarisali su Limeni i Baki, a Peja otvorio pismo i zagrcnuo se.

"Zbog nepoštovanja Zadruge i zloupotrebe pisama, Peja neka odmah spakuje stvari i ode u štalu, gde će biti sve dok ne odlučimo šta ćemo učiniti sa njim. Za Peju će važiti ista pravila kao za farmere u izolaciji. Sme da komunicira samo sa gazdom, i sme da napušta štalu samo kada mora do toaleta", pročitao je on, a ostali se zaprepastili.

"Ma sigurno si finalista, nemoguće da si kažnjen", čudila se Zorana dok je voditelj pakovao stvari. On je otišao u izolaciju, pomolio se i legao da spava.

I Katarina je bila na meti Zadruge, mada tvrdi da ne zna zašto je tako.

"Opomena pred diskvalifikaciju upućuje se Katarini zbog šaputanja", Zadruga je bila kratka i jasna.

"Kada sam šaputala, nemam pojma o čemu pričaju", žalila se pevačica.


Izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>