Zadruga

Parovi

Sukob u rijalitiju Zadruga: Zbog Sanje i Matore deca mogu da pođu pogrešnim putem! (VIDEO)

Marija Kulić otvoreno priznala da ne podržava vezu Matore i Sanje! Zbog Sanje i Matore deca mogu da pođu pogrešnim putem! Sukob u rijalitiju "Zadruga 2" se rasplamsao!

Sukob u rijalitiju Zadruga: Zbog Sanje i Matore deca mogu da pođu pogrešnim putem! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeLjuba Pantović u emisji ,,Igra istine" postavila je pitanje Mariji Kulić, a bilo je u vezi sa njenim ne podržavanjem lbgt zajednice i osobama koji pripadaju njoj, aludirajući na Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković:

"Pošto si mene pitala onda kada ti je Matora rekla da si homofobična, da li misliš da je u redu propagirati, pošto ti svojim ponašanjem propagiraš homofobiju, da li je to u redu? Svi znamo da je zabranjeno to raditi, zato što se homofobija tretira isto kao i vređanje na nacionalnoj i verskoj osnovi."

Marija Kulić je odgovorila:

"Da, meni je sve ostalo bolesno, nenormalno. Meni niko ne može da zabrani da ne podržavam to! Ovo gledaju i deca i mogu deca na osnovu takvih da pođu pogrešnim putem. Žena sa muškarcem, muškarac sa ženom i kraj! Bog je rekao da muškarac i žena treba da stupaju u seksualne odnose, sve ostalo je meni nenormalno."

"E zbog ovakvih se borim za ljubav, i za prava lbgt populaciju!"- vikala je Matora.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>