Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 25. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 25. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nesuglasice sa bliskim osobama, ili nesporazume sa kolegama, danas ćete bez puno truda moći da ih izgladite.


Nećete biti toliko usmereni na partnera koliko na prijatelje i članove porodice. Slobodni će biti dosta komunikativni i lako će ostvarivati kontakt sa nepoznatim ljudima.


Lako ćete se sporazumevati sa svima u kolektivu. Ostvaljaćete dobar utisak i na potencijalne saradnike i imati uspeha u bilo kojoj vrsti poslovnih dogovora.


Bik 21.4.-21.5.

Danas možete biti neodlučni po nekim pitanjima po kojima ste dosad izražavali jasan stav. Izbegavaćete bilo kakve rizike.


Oni koji su slobodni, biće pomalo nepoverljivi kada je ljubav u pitanju, pa će retko kome dati šansu. Zauzeti će dobiti koristan savet od svog partnera.


Situacija na radnom mestu biće više nego zadovoljavajuća. Ispunićete neke važne segmente posla, ali i rešiti jedan finansijski problem lakše nego što ste očekivali.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Lako ćete se prilagođavati okolnostima i situacijama koje niste ranije iskusili. Takođe ćete imati više sluha za tuđe probleme.


Slobodni neće biti naročito skloni da se zaljube, ali ih to neće sprečiti da flertuju. Zauzeti će partneru pokazivati svoju ljubav kroz sitne znakove pažnje.


Imaćete jako dobre ideje, ali ćete želeti da sačekate pravi momenat da ih sprovedete u delo. Bićete uspešni u svim poslovima koji su u vezi sa inostranstvom.


Rak 22.6. - 22.7.

Najdraži deo dana biće vam onaj u kojem ćete moći da se osamite. Neće vam biti potrebno da vas neko drugi animira.


Slobodni će pre maštati o osobi koja im se dopada nego što će biti spremni da u stvarnosti nešto preduzmu po tom pitanju. Zauzete će zanimati samo fizički aspekt veze u kojoj su.


Bićete usmereni na finansijski segment posla u kojem ćete sada moći da ostvarite bitan pomak. Ipak, vodite računa kada je reč o većim investicijama.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete malo manje biti usmereni na sebe, a malo više na ljude iz svog bližeg i daljeg okruženja. Želećete da steknete nova poznanstva.


Ako ste u vezi, na sve načine ćete se truditi da udovoljite svom partneru. Slobodni će puno razmišljati o bivšoj ljubavi, ali će biti otvoreni i za neku novu priču.


Iako ćete u mnogo čemu kasniti, uz podršku svojih saradnika stići ćete da izvršite planirano i ostvarite napredak u okviru projekta na kojem radite.


Devica 23.8. - 22.9.

Vaše samopouzdanje će ojačati, pa nećete bežati od suočavanja sa izazovima. Biće vam jasnije šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje namere.


Ako ste u vezi, nećete se previše obazirati na partnerove potrebe. Slobodni će biti pomalo kruti u kontaktu sa drugim ljudima, pa im ne predstoji puno uspeha na ljubavnom planu.


Imaćete velike poslovne planove, ali ćete isto tako biti spremni da se u potpunosti posvetite njihovom ispunjenju. Možete se nadati novčanom dobitku.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete optimistični, veseli i opušteni. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta, ili da vam pokvari današnje lepo raspoloženje.


Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da svoj odnos sa partnerom osvežite nekim novim sadržajima. Slobodni će sa lakoćom zavesti osobu koja ih interesuje.


Nećete imati baš najbolju koncentraciju kada su u pitanju vaše uobičajene radne dužnosti, međutim, vaša pojačana kreativnost može vam obezbediti uspeh na poslovnom planu.
 

Nedeljni horoskop: Dobri vetrovi i hladne struje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!Škorpija 23.10.- 22.11.

Sreću ćete tražiti u kontaktu sa porodicom i bliskim osobama pred kojima možete da budete potpuno prirodni i opušteni.


Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni što ćete pokazati u intimnim trenucima provedenim sa partnerom. Slobodni će zavoditi, ali će se opirati da i sami budu zavedeni.

Posao će zahtevati da se malo ubrzate. Ukoliko se oslonite na verne saradnike i ne opterećujete nekim sitnicama, stići ćete da ispunite sve svoje dužnosti.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete nestrpljivi u svemu što budete radili, pa ćete napraviti i poneku grešku. Isto se odnosi i na vaše donošenje zaključaka koje će biti prevremeno.


U kontaktu sa partnerom, pokazivaćete više interesovanja za iskren i otvoren razgovor nego za intimu. Slobodni se mogu sasvim neočekivano zaljubiti.


Održavaćete dobre odnose sa kolegama, što će vam ulivati sigurnost i pružiti priliku da se oslonite na njih u onim segmentima posla u kojima ste nedovoljno iskusni.


Jarac 22.12.- 19.1.

Dan pred vama ne donosi vam puno događaja. Uglavnom će se sve svoditi na vaše svakodnevne i uobičajene aktivnosti i dužnosti.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće veoma skladan. Slobodni se mogu interesovati za osobu koja im šalje zbunjujuće signale.


Vaša veća angažovanost na radnom mestu neće proći neprimećeno. Može se desiti da vam nadređeni ponudi povišicu, ili bolje radne uslove.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se po svim pitanjima osećati bolje nego prethodnih dana. Svojim stavom i ponašanjem osvajaćete naklonost svih sa kojima se susretnete.


Ako ste u vezi, prijaće vam da zajedno sa partnerom odete u pozorište, ili bioskop. Slobodni će bez napora šarmirati osobu koja im se dopada.


Vaši poslovni planovi za naredni period biće pomalo grandiozni, ali ne i neostvarivi. Možete imati uspeha u igrama na sreću.


Ribe 20.2.- 20.3.

Delovaćete povučeno i stidljivo, a u stvari ćete samo biti zamišljeni nad nekim ličnim planovima za skoriju budućnost.


Ako ste u vezi, bićete nešto privrženiji svom partneru nego prethodnih dana. Slobodni će ovaj dan želeti da provedu u miru, pa će se odlučiti za boravak kod kuće.


Sve obaveze ćete završiti u kratkom roku, pa ćete se tokom ostatka radnog vremena zanimati stvarima koje nemaju puno veze sa vašim poslom.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>