Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Biseri Miljane Kulić! Zolinu garderobu će dobiti Darko Lazić! (VIDEO)

Bora Santana je tokom emisije "Gledanje snimaka" u rijalitiju "zadruga 2" pokušao da smiri Miljanu Kulić i posavetuje je da vrati garderobu bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli kako bi on mogao mirno da spava. Biseri Miljane Kulić! Zolinu garderobu će dobiti Darko Lazić!

Zadruga 2: Biseri Miljane Kulić! Zolinu garderobu će dobiti Darko Lazić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kulićeva je istakla da to nikako neće uraditi i da je garderobu bacila u blato, a ono što je ostalo Miljana je otkrila da će pokloniti Darku Laziću i posetiti ga u rodnom gradu. Podsetimo Miljana je bila zaljubljena u Darka i uhodila ga je. Bora joj je šaputao:

"Daj da rešimo to, da ne plače, da može da zaspe zbog tebe."

Miljana gledaoce više i ne može da iznenadi jer se od nje svašta može očekivati pa je i sada kao iz topa izjavila da će Zolinu garderobu dati pevaču Darku Laziću:

"Od toga nema ništa, taj čovek je uvredio mene i moju majku. Ja sam to sve kupila, a ovde sam sve zaradila. Mene su te stvari koštale oko 2000 evra. Neka crkne, neka se uguši u suzama. To je g*vno jedno. Ništa što sam ja kupila neće dobiti, sve je bačeno u dvorište u blato. Sve sam pocepala u bacila tamo u dvorište, a ono što je ostalo to ću da dam Darku Laziću. G*vno podmuklo, smrdljivo, sve laže ."



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>