Region

Svet

In Vivo premijera: Pesma i spot - CARPE DIEM! (VIDEO)

Premijera! In Vivo - pesma i spot "Carpe diem". Muziku za ovu pesmu su radili Igor Maljukanović i Neven Živančević, a tekst Neven i Milan Ajdačić. "A mogli smo od ovog mnogo bolje,ljubavi, sve lakse je u dvoje..."

In Vivo premijera: Pesma i spot - CARPE DIEM! (VIDEO) Promo



"In vivo" je muzička grupa koju čine Igor Maljukanović i Neven Živančević. Bend postoji od februara 2007. godine, a ono što je na neki način razlikovalo ovu grupu od ostatka estrade je način na koji su došli do svoje publike. Naime, muzički sajt www.folkoteka.com, koji vodi Zlatko Tahirović, prvi je stao iza ovog mladog dueta.

Počeci grupe "In Vivo" su vezani za pesmu "Tu, tu, tu" koji su izdali pre prvog pojavljivanja u javnosti. Uz pomoć sajta www.folkoteka.com uspeli su da ispromovišu pesmu koja je već te godine postala hit. Tada su napravili spot za pesmu koji je izgledao kao kratkometažni film. 

Internet sajt ih je proslavio i samo nakon nekoliko meseci izlaska pesme "Tu, tu, tu" snimili su pesmu "Nijedna sad". Nakon toga izlazi i njihov treći singl pod nazivom "Narkoman". Ovim singlom su se predstavili na festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde su imali nesvakidašnji scensko koreografski nastup i gde su još jednom svojoj publici priredili nešto neočekivano. U decembru 2009. godine dobijaju prvu nagradu za najbolju debitansku grupu, koji im je dodeljena u Beču po izboru dijaspore. Svu muziku i melodije za duet "In Vivo" radi Igor Maljukanović, a sve tekstove piše Neven Živančević. Oko aranžmana se uvek zajedno dogovaraju.

Muziku za pesmu "Carpe diem" radili su Igor i Neven, a tekst Neven i Milan Ajdačić. Prvi komentari su raznoliki, neki su zadovoljni, neki ne ali svakako pesma "ulazi u uvo" na prvo slušanje.

"Ne nije mi zao,
Sto dusu sam dao,
Ja ukrascu od zivota, sve sto mi je krao."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>