Region

Svet

Rada Manojlović i Haris Berković za dlaku izbegli smrt!

Kako kako prenosi izvor za jedan list, pevački par Rada Manojlović i Haris Berković doživeli su stravično iskustvo nakon što su sleteli na aerodrom u Nemačkoj, gde su bili angažovani da nastupaju. Rada i Haris za dlaku izbegli smrt! Buknulo je ispod haube, a u gepeku su se nalazile plinska boca. 

Rada Manojlović i Haris Berković za dlaku izbegli smrt! Screenshoot/Instagram
Menadžer, koji je Radu i Harisa vozio do Frankfurta, navodno ih je doveo u životnu opasnost zbog neispravnog vozila u kom su se svo troje nalazili. Izvor navodi:

"Kada su stali na jednom semaforu, automobil je buknuo ispod haube, a vatra je planula dva metra uvis! Sve se munjevito dešavalo, kao na filmu! Ispostavilo se da je dotok goriva do motora bio u kvaru i da se sve zbog toga desilo, a da sve bude još gore, u gepeku automobila se nalazila plinska boca koja je pod pritiskom eksplodirala. Kada se sve smirilo, Rada i Haris su saznali da menadžer nije odradio tehnički pregled i veliki i mali servis automobila, te da je do eksplozije došlo njegovom krivicom, ali nisu hteli da mu zameraju. Bilo im je jedino važno što su sačuvali glave na ramenima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Skandal

Povezane vesti:


>