Region

Svet

Zbog svađe sa Slobom, Kija ostaje bez menadžera! Ima zahteve kao Madona!

Kristina Kija Kockar, koja je posle rijalitija "Zadruga 1" otpočela muzičku karijeru, ostaje bez menadžera zbog svađe sa bivšim suprugom Slobodanom Slobom Radanovićem, pored toga peva na plejbek, a ima zahteve kao Madona.

Zbog svađe sa Slobom, Kija ostaje bez menadžera! Ima zahteve kao Madona! Screenshoot/InstagramKiji Kockar je menadžer Goran Lečić, koji zastupa i nju i Slobu, pre nekoliko dana rekao da više ne želi da joj ugovara tezge zbog svega što je javno napisala o Slobi, čime je udarila ne samo na posao bivšeg muža nego i na njegov. Prema tvrdnjama upućenih, Goran već duže vreme ima nesuglasice sa Kijom, ali su zbog poslednje svađom sa Slobom one eskalirale. Izvor tvrdi:

"Goranu se vlasnici diskoteka već duže vreme žale na rad sa Kijom. Pored toga što je interesovanje za njene nastupe sve slabije, oni imaju zamerku i na kvalitet nastupa, pa i na njeno ponašanje. Tvrde da bukvalno dođe, otpeva pola na plejbek i ode, a u međuvremenu ima zahteve kao Madona. Traži voće u bekstejdž, uvek joj nešto smeta i zahteva najskuplje hotele u mestu gde nastupa, zbog čega gazde prilično negoduju."

Dobro upućen izvor još dodaje:

"Nedavno je ostala i bez benda, pa sad njen nastup na bini izgleda prilično skromno. Na sve to, Kija je nedavno iznela strašne optužbe na Slobin račun. Čime je direktno udarila na posao menadžera Gorana Lečića Leke jer on sarađuje i sa Slobodanom. To je bila kap koja je prelila čašu i Goran je pozvao da joj kaže da će do kraja odraditi zajedno zakazane tezge i da ne planira više da je zastupa."Kako dalje izvor navodi, Kija je rekla da je ne zanima jer i ovako iza nje stoji "FM Play", koji joj radi pesme, te da će oni to rešiti, a da ona neće dozvoliti nikom da je ućutkuje i ucenjuje. Da je Lečić rešen da više ne sarađuje sa Kockarevom, govori i činjenica da je to rekao u lajv uključenju na Instagramu, što su videli Kijini brojni fanovi.

"Prekidam saradnju sa Kijom Kockar. Uskoro više nećemo raditi zajedno" - rekao je Leka, ali i pored zahteva brojnih Kijinih ljubitelja, nije otkrio razlog.

Samo dan kasnije, Lečić je promenio ploču i rekao kako i dalje planira da sarađuje sa Kijom, koja je u međuvremenu obrisala sve objave u kojima vređa muža.

Podsećanja radi, Kristina Kija Kockar nedavno je na Instagram profilu otkrila da Radanović pljuje Cecu i njenu decu, a javno iznosi hvalospeve, kao i ostali prljav veš iz života pevača nakon što je on okačio sliku zmije i aludirao na Kijinu majku napisavši iznad njene glave tašta. To je podstaklo Lečića da stane u Radanovićevu odbranu tako što je objavio prekid saradnje sa Kijom.Da su odnosi između Kristine Kockar i Slobodana Radanovića prilično narušeni i posle razvoda, govori činjenica da se neretko svađaju i u najpopularnijem talent šou programu "Pinkove zvezde". Nakon što je procurila informacija da ponovo planiraju venčanje u Las Vegasu, na poslednjem snimanju emisije definitivno su to demantovali. Naime, oni nisu progovorili ni reč. Na drugu godišnjicu braka došli su na snimanje emisije "Pinkove zvezde" odvojenim automobilima, a u studio su ušli na različite ulaze i nisu prozborili ni reč! Kija je napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>