Zadruga

Parovi

Filip Mijatov prevarant?! Njegovi dokazi kojima napada Anu su laž!

U medijima je poslednjih meseci glavna tema bila afera elitne prostitucije. Mnoge zadrugarke su povezane sa uhapšenim makroom, a jedna od osoba koja se dovodi u vezu sa ovim najstarijim zanatom je Ana Korać koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2". U čitavu priču se upleo i navodno njen bivši dečko ali izgleda da je razotkriven! Filip Mijatov prevarant!? Njegovi dokazi kojima napada Anu su laž!

Filip Mijatov prevarant?! Njegovi dokazi kojima napada Anu su laž! Screenshoot/InstagramFilip Mijatov potvrdio je da se Ana Korać bavila prostitucijom, pa je ispričao i da joj je on navodno kupovao svu garderobu. Ana je demantovala da su oni ikada imali išta više od prijateljstva. Mijatov se potrudio da demantuje ovu Aninu izjavu i tom prilikom na svom instagram profilu okačio sliku na kojoj je prikazan listing sa svotama novca.

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja pokazuje da je moguće da svako napravi sličan listing i da su takve stvari dostupne svakome. Celu fotografiju možete videti OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>