Zadruga

Parovi

Ne prestaje priča o novcu! Aleksandra trošila Davidov novac zarađen u Americi! (VIDEO)

David Dragojević i Aleksandra Subotić, su u rijaliti "Zadruga 2" ušli kao ljubavni par, a onda se on zaljubio u Anu Korać. Istina je da su svi gledaoci videli da njihova veza baš i ne funkcioniše, pa evo i nakon raskida ne prestaje priča o novcu. Dok ona njega optužuje da je novac ulagala u njegovu kuću, David kaže da je Aleksandra trošila njegov novac zarađen u Americi.

Ne prestaje priča o novcu! Aleksandra trošila Davidov novac zarađen u Americi! (VIDEO) Screenshoot/InstagramDavid je žestoko demantovao da je Aleksandra novac trošila tako kako kaže. U emisiji "Pitanje gledalaca", Dragojević je dobio priliku da se izjasni o finansijama i ko je bio glavni kada je novac u pitanju, dok je bio u vezi sa Aleksandrom.

"Mama, polupaj sve, celu sobu, sve što je ona kupila. Nisi imala ni patike da kupiš, nisi htela prstom da mrdneš trošila si moje pare koje sam zaradio u Americi." - rekao je David.

Potom je Ana Korać dobila priliku da se izjasni da li ona od muškarca očekuje da on sve finansira u vezi:

" Ne, ja ako sam sa nekim u vezi ja ne gledam ko je na šta potrošio, trošimo zajedno i to je to, nema tu podele."

Zatim su se stvari među njima zaoštrile i pale su mnogo teže reči, a da je njihova veza bila nezdrava svedoči pregršt video snimaka.
 

Filip Mijatov prevarant?! Njegovi dokazi kojima napada Anu su laž!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>