Zadruga

Parovi

Miki Đuričić izašao iz bolnice pa doživeo još jednu saobraćajnu nezgodu!

Miki Đuričić je izašao iz bolnice pa doživeo još jednu saobraćajnu nezgodu! Posle dve nedelje provedene na VMA zaputio se u Kupinovo i doživeo još jednu saobraćajnu nezgodu.

Miki Đuričić izašao iz bolnice pa doživeo još jednu saobraćajnu nezgodu! Autor: Pink.rs/Ivan R.Miki Đuričić je u automobilu bio sa kumom Draganom i prijateljem Nebojšom Bojovićem, a njihov automobil je potpuno uništen. 

"Miki je imao još jedan udes na putu do Kupinova. Sudarili su se sa drugim automobilom, niko nije povređen, na sreću, ali su vozila uništena. Mikija je vozio kum Dragan, a sa njima je bio i Mikijev prijatelj Nebojša Bojović" - otkriva dobro obavešteni izvor.

Inače, Miki se još nije oporavio od saobraćajne nezgode koju je doživeo 8. maja, a iz bolnice je danas izašao u kolicima, budući da još ne može da stane na noge. za Pink.rs je izjavio:

"Dobro smo, niko nije povređen. Kum je čuknuo nekog ''golfa'', ali svi smo dobro. Ništa strašno... Oporavljam se, zarasta mi rana kako treba. Slupali smo se u blizini VMA kad smo krenuli za Kupinovo."
 

Filip Mijatov prevarant?! Njegovi dokazi kojima napada Anu su laž!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>