Svet

Region

Dejvid Bekam rasplakao Viktoriju (Video)

Viktorija Bekam briznula je u plač nakon što je njen suprug Dejvid sinoć primio nagradu za životno delo na BBC-jevoj dodeli nagrada za sportistu godine.

Dejvid Bekam rasplakao Viktoriju (Video)



Fudbaler je dobio nagradu zahvaljujući svojim konstantnim uspesima u svetu sporta. Kada je dolazio na binu kako bi primio nagradu, popraćen je velikim i dugačkim aplauzom.

Publika je oduševljeno aplaudirala Dejvidu dva minuta. Dejvida je sve to dirnulo pa je pustio i suzu, a njegova supruga Viktorija se rasplakala.

Kada je publika prestala sa aplauzom, fudbaler se zahvalio svojim kolegama i trenerima. Posebno se zahvalio porodici, majci, ocu i sestrama jer smatra da su se svi žrtvovali puno kako bi on bio uspešan. Posebno se zahvalio Victoriji nazivajući je njegovom stalnom inspiracijom. Zahvalio joj se i na trojici predivnih sinova.

"Želim da se zahvalim svojoj supruzi i deci. Ne samo da mi je dala tri predivna sina, nego mi je bila podrška i inspiracija svaki dan. Zato, Victoria, Brooklyn, Romeo i Cruz, hvala vam", rekao je emotivni David.

Victoria se kasnije zahvalila svim obožavaocima svog muža. "Hvala vam svima na lepim rečima za Davida. Veče je bilo predivno, meni je oduzela dah, tako sam ponosna na njega! Reči ne mogu da opšu moj ponos. Zaista jedno predivno i emotivno veče. Jako sam ponosna i na moje malene dečke", napisala je Posh.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>