Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Znaćete tačno šta želite da postignete, bilo da se radi o poslu, ili ljubavi. Izazovi sa kojima se danas budete susreli neće vas pokolebati.


Ako ste u vezi, moraćete da uložite dodatne napore kako biste se sa partnerom dogovorili oko nekih važnih pitanja. Slobodni će se lepo osećati u svojoj koži.


I pored toga što se vaši saradnici po mnogim pitanjima neće slagati sa vama, teško da ćete odustati od svojih planova. Smatraćete da ste mudriji od ostalih.


Bik 21.4.-21.5.

Zanimaćete se za sve što je neuobičajeno i intrigantno. Izbegavaćete trivijalne razgovore i, uopšte, ljude koji se bave banalnim temama.


Ako ste slobodni, ovaj dan ćete želeti da posvetite isključivo sebi i svojim interesovanjima. Zauzeti će biti više okrenuti prijateljima, nego partneru.


Imaćete uspeha u onim segmentima posla koji, pre svega, zahtevaju mentalno naprezanje. Rutinske radnje ćete obavljati dosta aljkavo.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Sticajem nekih nepredviđenih okolnosti, promenićete svoje prioritete. Preusmerićete svoje vreme, trud i energiju na nešto što ste dosad jedva primećivali.


Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta strastveni, ali i ljubomorni. Slobodni će sami sebi hteti da dokažu koliko su privlačni, pa će pokušati da zavedu što više osoba.


Možete doživeti neke neprijatnosti na polju finansija. Sa druge strane, u poslu ćete biti dosta uspešni, što će se pozitivno odraziti na vaše samopouzdanje.


Rak 22.6. - 22.7.

Počećete da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Značiće vam vrsta podrške koju možete dobiti od bliskih osoba, pa ćete im se danas više puta obratiti za savet.


Ako ste u vezi, želećete da vam partner posvećuje više pažnje i to ćete mu staviti do znanja. Slobodni će biti prilično izbirljivi, ali i željni noviteta na ljubavnom planu.


Izbegavaćete da samostalno donosite važne poslovne odluke. Zbog toga možete imati i određenih problema, ali će oni, srećom, biti samo privremeni.


Lav 23.7.- 22.8.

Izgledaće kao da vam se nove obaveze pojavljuju niotkuda. Iako ćete biti savesni i odgovorni, nećete uspeti da izađete na kraj sa svim današnjim izazovima.


Ukoliko ste slobodni, teško da ćete imati vremena da se bavite ljubavnim aspektom svog života. Zauzete neće zaobići rasprava sa partnerom.


Neslaganje sa važnim saradnicima proizvodiće vam veliku količinu stresa, međutim, nećete biti nezadovoljni sopstvenim učinkom na radnom mestu.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete biti skloni nonšalantnom i neozbiljnom ponašanju, čak i u onim situacijama koje će od vas zahtevati odgovornost i zrelost.


Ako ste u vezi, vaše želje neće biti baš najbolje usklađene sa partnerovim. Slobodni će se interesovati za osobu sa kojom mogu ostvariti neobavezan odnos.


Vodite računa da nekim svojim postupkom ne pokvarite utisak koji o vama imaju nadređeni i druge važne kolege. Izbegavajte finansijske rizike.

Nedeljni horoskop: Dobri vetrovi i hladne struje!

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!



Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti setni, nostalgični i okrenuti prošlosti. Takođe će vam faliti veći osećaj sigurnosti, naročito kada su emocije u pitanju.


Ako ste slobodni, bićete dosta nepoverljivi u kontaktu sa potencijalnim partnerima. Zauzeti će želeti da večernje sate provedu ušuškani pored voljene osobe.


Kasnićete sa završetkom nekog važnog posla, međutim, moći ćete da se oslonite na tuđu pomoć i to od strane osobe od koje tako nešto ne biste očekivali.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Želećete da se o svemu dogovarate sa drugima, međutim, činiće vam se da retko s kim uspevate da nađete zajednički jezik.


Ako ste u vezi, predstoje vam razmirice sa partnerom, ali ćete imati priliku da brzo izgladite odnos. Slobodni će se zadovoljiti druženjem sa prijateljima.


Ukoliko budete bili spremni da donekle izmenite svoj dosadašnji način poslovanja, otvoriće vam se mogućnost za jednu novu i lepu saradnju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas će vam i one najmanje zahtevne aktivnosti delovati isuviše naporno. Ukoliko budete imali tu mogućnost, uzećete slobodan dan od svega.


Ako ste u vezi, nećete odustajati od nekih svojih principa koji su se već pokazali štetnim po vaš odnos sa partnerom. Slobodni će biti na meti udvarača.


Okolnosti će od vas nalagati da pametnije raspoređujete svoja finansijska sredstva. U sferi posla vas ne očekuju neke velike promene.


Jarac 22.12.- 19.1.

Previše ćete se angažovati oko nekih stvari koje trenutno nisu rešive, barem ne onako kako ste vi zamislili. Možda treba da promenite pristup.


Slobodni će skretati pažnju na sebe, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Zauzeti će na sve načine pokušavati da odnos sa partnerom učine zanimljivijim.


Biće vam jasno da ćete teško uspeti da realizujete svoje visoke poslovne ciljeve. Ipak, ne odustajte u potpunosti od svojih zamisli jer će vam se kad tad isplatiti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vaše promenljivo raspoloženje odraziće se na kvalitet i ishod svega što budete radili. Danas izbegavajte da se bavite stvarima koje su od velikog značaja.


Ako ste u vezi, bez nekog konkretnog razloga, osećaćete se usamljeno. Slobodni će biti dosta nesigurni i stidljivi, pa ih ne očekuju noviteti na ljubavnom planu.


U poslu ćete biti uspešni jedino ako budete mogli da radite u samoći. Imaćete problematičnu komunikaciju sa kolegama, ali i sa klijentima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete skloni donošenju ishitrenih odluka. Potrudite se da ipak sagledate širu sliku pre nego što povučete ikakve konkretne poteze.


Slobodni će biti raspoloženi za druženje sa prijateljima. Zauzeti će imati tendenciju da se ponašaju egocentrično, na šta će im partner skrenuti pažnju.


Vaši poslovni planovi trenutno su teško ostvarivi. Budite otvoreni za savete kolega koji su stariji i iskusniji od vas. Sigurno će vam biti od koristi.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>