Lepota

Ljubav & Sex

Frizure za svako životno doba! (FOTO)

Žene često umeju svoje nezadovoljstvo da "iskale" na kosi, pa tako odjednom od duge kose pređu na dečački kratku ili iz plavuše u crnku. Ipak nije lako pronaći pravu frizuru koja odgovara našem obliku lica, boji kože i godištu. Frizure za svako životno doba! 

Frizure za svako životno doba! (FOTO) Screenshoot/InstagramPostoje frizure koje će vam odgovarati u kojem god životnom dobu da ste trenutno. Evo nekih od njih:

Talasaste frizure su popularne već par sezona, pa i ovog proleća. Bez obzira na dužinu kose, talasi sa volumenom i bez strogih linija su nešto što ako još niste probali, sada jednostavno morate. To je jednostavna frizura koju možete napraviti i kod kuće. Potreban vam je samo figaro i češalj. Raščešljajte ih, nanesite lak za kosu i spremni ste!
 

Nema potrebe za šišanjem! Oporavak kose nakon zime je moguć!
Između klasičnog i trendi, elegantnog i opuštenog izgleda, našle su se frizure koje prkose godinama i odlično pristaju skoro svim ženama, a to su Bob frizure do ramena. U isto vreme, one sa sobom nose dozu elegancije i mladalački izgled, što je savršena kombinacija. Upravo takva je i bob frizura za kojom su poludele sve poznate ličnosti. Od Dua Lipe do Helen Miren, skoro i da ne postoji poznata dama koja nije probala kako joj pristaje ova frizura. Posebno je popularan strogo ošišani bob, kakav nosi na primer Irina Šajk. Međutim, za ovakvu frizuru je najbolje obratiti se profesionalcima. Ono što je sigurno, da nećete pogrešiti.
 

Top frizure za 2019. godinu!

Jedan od razloga za stavljanje repa u drugi plan je to da je dosadan. Međutim, modne blogerke i frizeri ne misle tako. Ovo je jedna od najpopularnijih frizura trenutno- Labavi rep, a sa nekim detaljima može biti i te kako zanimljiva. Ako dodate interesantnu gumicu, ili isti prividno vežete kosom, kao i ako dodate ukrasne šnale, imate sasvim novi pogled na frizuru iz detinjstva. Ne troši puno vremena, a izgledaćete odlično, ma koliko godina da imate.Holivudski talasi - u pitanju je frizura koja podseća na 1920-te, ali nešto malo drugačija. Volumen talasa je veći i talasi su malo širi. Trik ove frizure je u rašćešljavanju krupnih talasa. Koliko ih više češljate, bolji je efekat. Prepustite to frizeru ukoliko ste u mogućnosti. Skoro da ne postoji lik kome ovo neće stajati. Takođe, super frizura za dame koje imaju tanku kosu.
 

Kako povećati usne da izgledaju izazovno!
Frizura sa kraja devedesetih se ponovo vratila na modnu scenu. Muška frizura! Složićemo se da ovako kratka kosa ne stoji baš svakoj ženi, što se tiče oblika lica, ali uzrasta – da! Nose je i mlade devojke, a i one u zrelijim godinama. Za nas, kratka kosa izgleda seksi, moćno i neverovatno upečatljivo. Ako umete da je nosite i ako vam profesionalno lice kaže da to može biti odličan izbor, nemojte se dvoumiti ni trena!
 

Porculanski ten! Maska za lice po recepturi Merjem Uzerli!Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>