Zadruga

Parovi

Ana Korać je želela Minu Vrbaški da vrati na pravi put! Nije joj uspelo!

Ana Korać na stubu je srama od kako Filip Mijatov bombarduje javnost škakljivim fotkama, informacijama, snimcima, pa i prepiskama o svom odnosu sa atraktivnom zadrugarkom. Nikome nije jasno poreklo novca o kome kolaju priče, ali majka Ljiljana je rešila da otkloni svaku sumnju da je novac "sumnjivog porekla". Ana Korać je želela Minu Vrbaški da vrati na pravi put! Nije joj uspelo!

Ana Korać je želela Minu Vrbaški da vrati na pravi put! Nije joj uspelo! Svet PlusPoznato je da je Ana Korać uložila pozamašnu svotu novca u svoj izgled, pa kolaju razna pitanja o tome ko je zapravo to sve finansirao. Odgvor njene majke je da su oni imućna porodica, koja je sama ulagala u operacije svoje ćerke kako bi ona izgledala što lepše, kako prenose beogradski mediji.

"Laž je da je bilo ko plaćao mojoj ćerki operacije! Posle srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je ispalo, pa je otišla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo" - izjavila je Ljiljana za Informer, a potom osramotila rođenu ćerku opravdanjem vezanim za luksuzni život koji Koraćeva vodi.

Njena majka priznala je da Ana ne nosi original garderobu, već "fejk", a da se pored tuđih automobila fotografiše radi prestiža, iako ju je ona savetovala da to ne radi. 

"Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan način života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama... Priča da se bavi prostitucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je radila po svom."

Što se tiče druženja, pa i cimerskog života sa Minom Vrbaški, koja se javno priznala da se bavila prostitucijom, majka Koraćeve je iznela tvrdnje da je Ana želela da najmlađu učesnicu rijalitija vrati na pravi put:

"Htela je da vrati Minu na pravi put! Pošto nije uspela u tome, distancirala se od nje. Poznajem svoje dete i znam da se ne bavi time. Čak iako se družila sa nekim ko se bavi time, ne znači da je i ona takva. Kada su mediji počeli da je povezuju sa tim pričama, razgovarale smo. Sve mi je objasnila i ja u nju ne sumnjam."

O prepisci sa Filipom, Anina majka kaže:

"Ani je pre dve godine ukraden telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>