Region

Svet

Darko Lazić će priznati dete ali neće da se ženi!? Alkohol je problem!

Pevač Darko Lazić, koji za manje od mesec dana treba da postane otac drugi put, ostavio je verenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mesecu trudnoće. Priznaće dete ali neće da se ženi! Alkohol je problem! Izluđivao je verenicu nakon izlaska iz bolnice.

Darko Lazić će priznati dete ali neće da se ženi!? Alkohol je problem! Screenshoot/InstagramMarina već mesec dana boravi u porodičnoj kući u Pećincima nakon što joj je Darko saopštio da ne planira da se ženi nego samo da prizna dete. Prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice između njih nastale su nakon njegovog napuštanja bolnice i ponovnih izlazaka, tokom kojih je konzumirao alkohol, što je Gagićevu doslovce izluđivalo. Izvor navodi:

"Marina već mesec dana živi kod roditelja u Pećincima. Nakon poslednje svađe skupila je stvari i vratila se kod svojih. Ona više nije mogla da izdrži da se Darko vraća kući pijan nakon noćnih izlazaka, koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla da je njihovom detetu potreban zdrav otac, koji će da brine o njima, a ne pijanica. Na sve to je poludela kada je ponovo seo u auto i taj dan je izbila velika svađa među njima. On joj je tokom svađe rekao da kupi stvari i ide kući pošto svakako ne planira da se ženi, ali će dete da prizna. Marina se u suzama spakovala i otišla."

Kako izvor blizak Laziću dalje navodi, on sve intenzivnije izlazi i sve manje vremena provodi sa Marinom, koja sve teže podnosi poslednje trudničke dane. Uprkos zahvalnosti koju je prema njoj ispoljavao zbog toga što je bila uz njega tokom najtežih dana, Darko Marini nije dao nikakvu potvrdu ljubavi. Od zajedničkog krova nad glavom nema ništa, a kako stoje stvari, ni od svadbe.

"Darko je odlučio da se vrati starom načinu života, a Marina to osuđuje. On je s njom u neformalnom odnosu, dva dana se vole, dva dana ne pričaju, a rekao joj je da nema potrebe da se venčavaju. Bolje da budu, kako on kaže, u vezi dok im je lepo i da uživaju u životu. Ona je van sebe, ali s obzirom na to da dete stiže uskoro, pokušava da održi odnos s njim i nada se da će se opametiti kada uzme bebu u naručje."Darko Lazić je potvrdio deo priče:

"Tačno je da Marina živi kod roditelja, kod mojih dolazi preko dana, budemo tu zajedno. Planiram kada završimo kuću da se preselimo i da živimo zajedno."

Darko Lazić i Ana Sević su se pre nekoliko dana i zvanično razveli. On je potpisao razvod i dogovorili su se oko brige o ćerki Loreni.

"Tačno je, Ana i ja smo se razveli pre nekoliko dan. Rukovali smo se kao ljudi i krenuo je svako svojim putem i zvanično. U super smo odnosima i negovaćemo dobre odnose zbog Lorene." - izjavio je Darko za Srpski telegraf.

Srpski telegraf objavio je ekskluzivnu fotografiju na kojoj se vidi Lazić kako ponovo vozi nakon teške saobraćajne nesreće koju je krajem oktobra izazvao, a u kojoj je jedva preživeo. Nakon što mu je pre sedam godina trajno oduzeta vozačka dozvola, Lazić se oglušio o odluku policije i opet seo za volan, čime je doveo ne samo svoj život nego i život trudne verenice u pitanje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf


>