Zadruga

Parovi

Miljana Kulić napravila opšti haos! Sanja se onesvestila! Matoru jedva smirili! (VIDEO)

Miljana Kulić nije spavala posle žurke već je  pevala u krevetu što je iritiralo mnoge njene cimere. Napravila je opšti haos! Sanja Stanković se onesvestila, a Matoru su jedva smirili! Moralo je da reaguje obezbeđenje.

Miljana Kulić napravila opšti haos! Sanja se onesvestila! Matoru jedva smirili! (VIDEO) Screenshoot/Youtube Miljana Kulić je okrenula reči pesme kako bi namerno isprovocirala neke zadrugare:

"Znam da vam smeta moj glas. Silovana ja, nemam nikoga. Možeš da me miluješ, možeš da me siluješ"

Matora je urlala na nju:

"Šta si rekla? Silovana ja? Je l' si to rekla j*bem li ti mater bolesnu"Zadrugari su odmah skočili da je sklone od Miljaninog kreveta, a onda se u svađu umešala i Jovanina devojka Sanja Stanković. Kulićeva je vikala:

"Dođi, k*rvo"Obezbeđenje je uletelo pa su sve vreme držali Matoru kako ne bi skočila na Miljanu. Za to vreme Sanji nije bilo dobro od šoka, pala je u nesvest. Nju su zadrugari odmah izneli napolje, a Matora je sve to vreme plakala i urlala, niko nije mogao da je smiri.

Petrućija je ova situacija jako iznervirala pa je Miljani psovao i majku i oca ali njenom bezobrazluku izgleda nema kraja, a nema ni kazne, pa može da radi šta hoće. Sve ovo joj nije bilo dovoljno, pa se zakačila i sa Minom Vrbaški.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>