Zadruga

Parovi

Suzana Perović pati, a Miki Đuričić ima novu devojku! Njenu drugaricu!

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić napustio je Imaginarijum, pa se retko oglašava ali izgleda da on napolju uživa. Suzana Perović pati za njim i želela bi da se vrati , a on ima novu devojku! Njenu drugaricu!

Suzana Perović pati, a Miki Đuričić ima novu devojku! Njenu drugaricu! Screenshoot/InstagramIzvor upućen u čitavu priču otkriva:

"Miki je od izlaska iz rijalitija non-stop okružen prijateljima, pa najmanje vremena provodi kod kuće. Sve je zanimalo kako to izgleda boraviti u rijalitiju kao što je "Zadruga" i kako uživo izgledaju svi koji tamo sada borave. Miki ima nekoliko dobrih prijatelja od koji se ne odvaja kada je u spoljnom svetu, a dok je jednom pričao o rijalitiju nalazio se u većem društvu. Ekipa je bila na roštiljanju, a kako je Miki malo popio, izlanuo se i rekao da je smuvao Suzaninu dobru drugaricu. Kazao je da ga je ona kontaktirala kad je pobegao iz rijalitija da mu kaže kako Suzana nije žena za njega. Govorila mu je kako ju je oduševio svojim šarmom i harizmom, kako je on prava muškarčina i kako je baš njen tip."

Suzanina prijateljica viđa se sa Mikijem više od tri nedelje, a pčelar ju je posećivao u njenom stanu u ulici gde živi i Suzana, s obzirom na to da su prve komšinice. Izvor još dodaje:

"Miki je preko telefona dugo pričao sa Suzaninom drugaricom, pa je shvatio da imaju mnogo sličnosti. Smejali su se satima dok su razgovarali, pa joj je Đuričić predložio da se sastanu i odu na piće. Otišli su u jedan restoran na periferiji grada, a posle večere su se opustili uz vino i tamburaše. Miki je tad seo pored Suzanine drugarice, pa su se poljubili. Rekao joj je da ju je Suzana često pominjala u rijalitiju dok su pričali, ali da nije mogao ni da zamisli da bi se toliko dobro slagali. Već su počeli polako da smišljaju način kako Perovićki da kažu za njihovu vezu kad bude izašla iz rijalitija. Mikija je Suzanina drugarica ubedila u to da ne bi trebalo da bude problema jer pevačicu napolju čeka muž i da će ona sigurno njemu da se vrati. Đuričić je svoju novu devojku uspeo i da ubedi u to da se preseli kod njega u porodičnu kuću jer je video da je ona prava. Njemu treba žena pored koje će da se skrasi i koja će u svakom trenutku da brine o kući i domaćinstvu."

 Miki i Suzana su se zbližili u rijalitiju pred kamerama iako je pevačica odavno u braku. Iako su u više navrata demantovali da su pred kamerama imali seks, na kraju se ipak ispostavilo da su se krili u mrtvom uglu, te i da su bili intimni u trenucima kada većina zadrugara nije bila budna.Suzana Mikija moli da se vrati

Nakon što je pčelar iz Kupinova samoinicijativno napustio rijaliti zadrugarka Suzana Perović je u Imaginarijumu koristila svaku priliku da ga pozove da se vrati i apeluje na produkciju da mu da drugu šansu za ulazak. Naime, pevačica je objasnila kako joj je teško od kad on više nije unutra pored nje i od kako joj nije podrška, pa je bila na ivici suza nekoliko puta.

"Volela bih da se Miki što pre vrati, pa da izađemo odavde zajedno. Nemam šta da tražim u rijalitiju bez njega. Miki neke stvari vidi pre mene. Sad tek znam ko su mi pravi prijatelji. Ako ga produkcija vrati, mislim da ću raditi na tome da naš odnos krene iz početka u zdravom smeru i da napreduje. Teško mi je bez njega, ali izdržaću koliko mogu." - rekla je potišteno Perovićka kad se požalila svojim cimerima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>