Zadruga

Parovi

Stanija ne prihvata činjenicu da stari, nema dela tela koji nije promenila!

Stanija Dobrojević pre nego što je ušla u rijaliti, posetila je doktora kako bi podmladila svoje intimne delove. Ne prihvata činjenicu da stari, nema dela tela koji nije promenila! 

Stanija ne prihvata činjenicu da stari, nema dela tela koji nije promenila! Screenshoot/Youtube



Starleta Stanija Dobrojević se i ranije podvrgla podmlađivanju vagine, a pored toga uradila je i usne i jagodice. Što se tiče njenih intimnih delova, ona je koristila nanoviju metodu laserom, na koji je išla dva puta. 

"Procedura se sprovodi uglavom tako što doktor u vaginu ubacuje laserski spekulum, koji pomera napred-nazad, kako bi laserski zraci dospeli do svih delova"- kaže izvor.

Stanija ne prihvata činjenicu da stari, pa se trudi da dovede svoj izgled do perfekcije.

"Iako se na samom početku plašila da nešto ne krene po zlu i da neće biti zadovoljna, kada je videla rezultate, bila je presrećna. Poslednji laserski tretman trajao je nešto više od pola sata, a prošao je potpuno bezbolno. Nije mogla da veruje da je toliko dugo čekala da uradi nešto što je potpuno bezazleno, a pravi ogromnu razliku kako u izgledu, tako i u osećaju da ponovo ima dvadeset godina"- istakao je izvor i dodao da nema dela na Stanijinom telu koji ona nije promenila.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>