Zadruga

Parovi

Dragana Mitar se razvodi! Po izlasku iz rijalitija Zaduga 2 dočekao je pakao!

Nakon burne svađe koju je sa suprugom imala prošle noći, bivša učesnica rijalitija Dragana Mitar odlučila je da na svoj brak sa Sinišom Dragutinovićem stavi tačku. Razvodi se! Po izlasku iz rijalitija "Zaduga 2" dočekao je pakao!

Dragana Mitar se razvodi! Po izlasku iz rijalitija Zaduga 2 dočekao je pakao! Screenshoot/Instagram
Dragana Mitar u subotu uveče je napustila "Zadrugu", posle čega se rasplakala u studiju budući da nije znala da li će po nju doći suprug Siniša Dragutinović, koji joj se nije javljao na telefon. Siniša je na kraju ipak došao po svoju suprugu, a dva dana po Draganinom izlasku iz rijalitija pozvali smo je kako bismo proverili kako je protekao susret sa suprugom. Međutim, već na početku razgovora iznenadila nas je ne tako sjajnim vestima.

"Juče uopšte nismo proveli dan zajedno, sinoć smo se isvađali, posvađali žestoko, naš Joca se od vike probudio... Tako da ja ću da stavljam tačku na ovaj moj bračni odnos. Definitivno, ja ću da se razvedem" - kao iz topa priznala je Dragana za Pink.rs, koja je ostala u šoku zbog svega onoga što ju je zateklo po izlasku iz rijalitija. 

"Kad sam ja ušla u "Zadrugu", to je sve bilo turbulentno. Onda je on došao u januaru i sve je bilo super, i ja izlazim sada i zatiče me haos - to su neke stvari koje preko ja sada više neću da prelazim i iskreno da vam kažem, baš me briga šta će da radi u svom životu. Konkretno, vidim da je putovao, da se provodio... Bolje da je na vreme podneo zahtev za razvod braka, onda bih i ja znala na čemu sam, mogla bih u "Zadruzi" da se zezam, a ovako mi neke stvari nisu bile dozvoljene. Tu sam videla da je opet hteo da me urniše, da bih sad, kad sam izašla, videla da on vodi neki svoj život. Njemu odgovara da se mi ne razvodimo, da se to tako vuče, da živimo moderno, ali ja ne mogu ljudima da objasnim njegov način života. Ja bih na to da stavim tačku i da okrenem konačno novi list" - odlučna je Dragana.

Kako kaže, ona još uvek nije otišla iz njihovog porodičnog doma.

- Nisam se iselila, tu sam, ali se bukvalno ne viđamo. Definitivno, od naših zajedničkih odnosa više neće biti ništa, isključivo ćemo biti u OK komunikaciji i kontaktu radi deteta, ništa više - najavljuje bivša zadrugarka, koja je saznala i da joj je suprug bio neveran, o čemu, između ostalog, svedoče i paparaco fotografije našeg portala.

Jeste, istina je sve to što ste pisali. On kaže da novinari lažu, ali znajući njega, znam da je to istina sto posto! Samo mi nije bila jasna njegova igra - nastavio je po starom, a u januaru mi je rekao da ćemo da pričamo kad izađemo, umesto da smo se odmah razveli i da budem slobodna. On je opet želeo da vlada nada mnom i da manipuliše! E, sad ću ja da promenim list - objašnjava Dragana, koja će do kraja nedelje zvanično podneti zahtev za razvod.

Treba mi još par dana da dođem sebi, da vidim šta ću, kako ću, a onda ću podneti zahtev za razvod braka. To će biti sporazumni razvod, najbolje je da se raziđemo i da svako krene svojim putem - kaže Dragana za Pink.rs.

Podsetimo, detalji iz njenog bračnog života privukli su ogromnu pažnju gledalaca "Zadruge", budući da je Dragana pred kamerama priznala da ju je suprug Siniša fizički i psihički zlostavljao, da joj je bio neveran, ali i da ga je i ona varala, između ostalih i sa Pavlom Jovanovićem, takođe aktuelnim učesnikom "Zadruge".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>