Svet

Region

Emilia Clarke se oprostila od Deneris: A sada se naša straža završila!

Trenutak koji su fanovi planetarno popularne serije "Igra prestola" čekali već 9 godina je konačno pred nama. Emilia Clarke se oprostila od Deneris. Hvala za vaš stalni pogled na ono što smo napravili i šta sam uradila sa likom koji je već bio u srcima mnogih  pre nego što sam dobila plavu periku snova. Bez vas nema ni nas. A sada se naša straža završila.

Emilia Clarke se oprostila od Deneris: A sada se naša straža završila! Screenshoot/Instagram



Kako već zna kraj serije, glumica Emilia Clarke, se već oprostila od Daenerys Targaryen, i to javno objavila na Instagramu. Emilia je objavila par fotografija sa snimanja ove serije, a u opisu napisala:

"Traženje reči da napišem ovu objavu me je preplavilo jer želim toliko da kažem, ali reči su isuviše male da bih izrazila koliko mi Dany i ova serija znače. Poglavlje Majke zmajeva zauzeo je ceo moj odrasli život. Ova žena je uzela celo moje srce. Znojila sam se u plamenu vatre zmaja, prolila mnoge suze za one koji su rano napustili našu porodicu i iscedila moj mozak pokušavajući da odigram Khaleei, usavršim reči i akcije (i sva imena koja sam dobila)."



"Igra prestola me je oblikovala kao ženu, ako glumicu i kao ljudsko biće. Volela bih da je moj dragi tata sada ovde da vidi koliko smo daleko leteli. Ali vama dragi, ljubazni i čarobni fanovi, dugujem veliko hvala, za vaš stalni pogled na ono što smo napravili i šta sam uradila sa likom koji je već bio u srcima mnogih  pre nego što sam dobila plavu periku snova. Bez vas nema ni nas. A sada se naša straža završila."
 

Igra prestola - Game of Thrones: Samoubistvo serije i neoprostiv skandal!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>