Zadruga

Parovi

Miljana zrela za diskvalifikaciju! Udarala, vukla, pa čak i dohvatila za grudi Doroteu! (VIDEO)

Miljana Kulić, sinoć je nasrnula na Doroteu Jovanović, jer joj je navodno ona ukrala cigarete. Miljana je prišla Jovanovićevoj i  počela iz ruku da joj otima cigarete. Zrela za diskvalifikaciju! Udarala, vukla, pa čak i dohvatila za grudi Doroteu! 

Miljana zrela za diskvalifikaciju! Udarala, vukla, pa čak i dohvatila za grudi Doroteu! (VIDEO) Screenshoot/VideoDorotea Jovanović je vikala:

" Alo devojko, pusti mi ruke. Pusti mi grudi, ne vuci me. Boli me."

Miljana je uspela da je izgura napolje dok su Brendon i Lepi Mića likovali. Kulićeva se nakon toga vratila u kuću gde je Dorotea sedela sa Rebekom i ponovo je napala:

"Ja ću te opametiti pa se nećeš setiti više ništa da ukradeš. U ponedeljak sve što budeš kupila, uzeću ti, a ti ćeš cele nedelje da jedeš g*vna."

Dorotea je nije štedela:

"Ćuti bre ti se j*beš na zadnjem sedištu autobusa. Smrdi ti iz usta, umrli smo od tvog zadaha. Mrš bre, hoćeš da te ispolivam vodom. Mama ti izlazila odavde jer napolju ima švalera. Idi kod ortopeda i logopeda."

Posle toga je Miljana izašla napolje, a tamo je sačekao Brendon, koji joj je tada dao veoma pokvarenu ideju:

"E sada je ostavi, pa posle idi kod nje kada je najosetljivija, kada bude ustala, tada će joj biti najveći stres, napravi joj haos."

Da li će Miljana biti kažnjena za ovaj fizički kontakt? Ostaje da vidimo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>