Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 20. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 20. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Imaćete potrebu da se razlikujete od drugih. Nećete se puno obazirati na neke kritike koje će vam biti upućene.


Ako odete na neki koncert, izložbu, ili drugo kulturno dešavanje, možete se nadati lepom susretu. Zauzeti će održavati skladan odnos sa partnerom.


Vaše kolege će se protiviti vašem načinu rada i mogu vam praviti probleme zbog toga. Što se tiče finansija, bićete zadovoljni trenutnom situacijom.


Bik 21.4.-21.5.

Danas vam neće prijati da vodite ozbiljne razgovore jer ćete biti osetljiviji nego inače. Prijaće vam društvo bliskih ljudi iz kruga porodice i prijatelja.


Ako ste u vezi, partner će vas kritikovati da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Slobodni će želeti kontakt sa nekim ko im je trenutno nedostupan.


Na polju posla, ali i finansija, možete pretrpeti određenu štetu. Sa druge strane, tešiće vas to što su vam saradnici naklonjeni.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pokazivaćete veću dozu tolerancije prema dragim ljudima u svom okruženju. Bićete ljubazni, prilagodljivi i prijateljski nastrojeni.


Ako ste u vezi, nećete imati razloga za brigu. Sa druge strane, slobodni će se osećati usamljeno, pa i biti skloni melanholičnom raspoloženju.


Ovog dana bi bilo najbolje da odmorite od posla. Ukoliko to ipak nije izvodljivo, trudite se da se na radnom mestu ni sa kim ne upuštate u diskusije.


Rak 22.6. - 22.7.

Pokušavaćete da racionalizujete svoje emocije i da se oduprete osećaju nesigurnosti. Nastojaćete da uspostavite veću samokontrolu.


Ako ste u vezi, verovatno će doći do privremenog zahlađenja odnosa sa partnerom. Slobodni će prema jednoj osobi početi da osećaju nešto više.


Puno ćete razmišljati o svojoj konkurenciji i načinima na koje biste mogli da ih nadmudrite. Van toga, bićete zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom.


Lav 23.7.- 22.8.

Suočićete se sa situcijama koje danas nećete moći da prevaziđete. Ipak, to vas neće demoralisati. Zadržaćete lepo raspoloženje.


Usredsredićete se na ljubav, bez obzira na svoj emotivni status. Zauzeti će održavati stabilan odnos sa partnerom, dok će slobodni imati lepu priliku da to ne budu.


Vaša pozicija na radnom mestu neće biti poljuljana vašim neuspelim pokušajima da ispravite neke greške koje ste ranije napravili.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete često menjati mišljenje. Bićete nejasni ljudima u svom okruženju, pa su mogući razni nesporazumi.


Maštaćete o jednoj zabranjenoj ljubavi, ali ćete biti svesni da u takvu priču ne treba da se upuštate. Zauzete ne očekuju posebni noviteti na emotivnom planu.


Možete očekivati stabilizaciju finansijske situacije. Sa druge strane, nećete biti zainteresovani da se trudite ni za šta što vam ne garantuje brz uspeh.

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!

Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među njima?

Nedeljni horoskop: Dobri vetrovi i hladne struje!



Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete motivisani da se borite za sebe i svoje ciljeve. Danas ste ambiciozni, samouvereni i spremni za akciju.


Ukoliko ste u vezi, bićete raspoloženi da ovaj dan posvetite partneru i usrećite ga. Ako ste slobodni, nećete pokazati naročito zanimanje za ljubavne šanse.


Nerviraće vas situacija na radnom mestu i želećete štošta da promenite, ali ćete zato biti zadovoljni kada su finansije u pitanju.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Moguće je da ćete nailaziti na neke prepreke koje će vas onemogućiti da sprovedete svoje planove u delo, međutim, nećete zbog toga odustati od njih.


U odnosu sa partnerom možete biti pomalo hladni, pa i grubi. Slobodni neće znati šta da misle i kako da se postave prema osobi koja im se sviđa.


Nećete deliti mišljenje vaših saradnika, ali ćete biti prilično zadovoljni ostalim aspektima posla koji trenutno obavljate.


Strelac 21.11.- 21.12.

Imaćete utisak da vam nekako ništa ne ide od ruke, međutim, verovatno je da ćete samo biti prestrogi prema sebi.


Možda ćete promeniti svoje mišljenje o osobi koja vam se dopada. Onima koji su u vezi, partner će pružiti puno ljubavi i pažnje.


Bićete veoma kreativni, ali i skloni pravljenju grešaka. Kako biste sproveli svoje poslovne zamisli u delo, biće vam potreban i poneki savet sa strane.


Jarac 22.12.- 19.1.

Faliće vam više podrške i razumevanja od strane vama dragih ljudi, međutim, nećete umeti da im to jasno stavite do znanja.


Slobodni će uživati u flertu, dok bi oni u vezama mogli da uđu u konflikt sa partnerom koji će posumnjati u njihovu iskrenost i odanost.


Vrlo ste vredni i skoncentrisani na svoj posao, međutim, želećete da postignete više nego što vam to trenutna situacija dozvoljava.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Promenljivog ste raspoloženja. Imate veliku potrebu da se otarasite svega što vas opterećuje, međutim, faliće vam više hrabrosti da biste u tome uspeli.


Ako posvetite današnji dan partneru, nećete pogrešiti. Ukoliko se slobodni, izađite negde. Moguć je jedan interesantan susret.


Izbegavajte rizične finansijske transakcije kako ne biste pretrpeli štetu. Nastojaćete da poboljšate svoje poslovne odnose.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas malo preterujete u brizi oko nekih praktičnih pitanja, zbog čega sami sebi kvarite raspoloženje.


Iako je situacija na ljubavnom planu više nego zadovoljavajuća, moguće je da nećete biti u prilici da se ovom aspektu života posvetite okoliko koliko biste želeli.


Verovatno ćete se obratiti za pomoć nekome za kog smatrate da može da podrži razvoj vaše karijere. U poslu ćete biti prilično nesigurni.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>