Zadruga

Parovi

Mama Ane Korać: Za sve što je to pseto narkomansko reklo, odgovaraće na sudu!

Mediji danima bruje o navodno bivšem sponzoru Ane Korać, Filipu Mijatovom, a sinoć je njegov dolazak u studio rijalitija "Zadruga 2" napravio hoas. Uključila se mama Ane Korać: Za sve što je to pseto narkomansko reklo, odgovaraće na sudu!

Mama Ane Korać: Za sve što je to pseto narkomansko reklo, odgovaraće na sudu! Screenshoot/YoutubeFilip Mijatov je tom prilikom progovorio o odnosu sa Anom, plastičnim operacijama koje je kako kaže on platio, a na kraju je otkrio da su ga zbog Ane i pretukli, a da je ona navodno tražila tri hiljade evra od njega kako bi se sa njim pomirila.

Ispričao je i da su on i Ana bili samo u "kombinaciji" i da njihova veza nije bila ozbiljna, a da se ona viđala sa drugim muškarcima, što njemu uopšte nije smetalo. Nije mu problem bio ni da kaže, kako je Ana Korać sa njim imala odnose samo kada bi joj dao novac. 

U jednom trenutku javila se majka Ane Korać, Ljiljana koja je poslala sledeću poruku:

" Poštovani Darko, ja sam na putu na Ivanjicu, javljeno mi je da se kod vas nalazi pas koji laje. Za sve što je izgovorilo to pseto, odgovaraće na sudu. Nije mogao da se na drugi način ispromoviše."

Filip je poručio:

"Pozdravljam gospođu, a ona neka pita ćerku, odakle joj pare da nosi markiranu garderobu i da se vozi u helikopter. Oni će o meni sada sve najgore, samo zamoli tu gospođu da kaže odakle ima tu garderobu i lajfstajl, ako to dokaže da je ona platila, ja ću da dam 100.000 evra."

"Njena porodica je platila 300 evra za tu kiriju, ostalo je nečeg. Znala je njena porodica za nas, zvala nas je da idemo na ručak, ja nisam hteo. Koliko je ona mene iskorišćavala, mozak mi je došao do izražaja, nisam mogao više da slušam srce. Svi znaju, samo niko nije imao srca da dođe da objasni kako se to radi sa tim devojkama."

Ostatak pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>