Zadruga

Parovi

Zadruga 2 IZBACIVANJE: Suprug Siniša nije došao da je podrži! (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i ove večeri na luksuzno imanje nadomak Beograda, poznatije kao "Zadruga 2" kako bi se obavilo još jedno izbacivanje. Dragana Mitar je napustila rijaliti, a suprug Siniša Dragutinović nije došao da je podrži!

Zadruga 2 IZBACIVANJE: Suprug Siniša nije došao da je podrži! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePošto su se svi glasovi gledalaca sabrali Marija Kulić ostvarila je 79 posto glasova, dok je Dragana Mitar osvojila 21 procenata glasove publike, tako da je Dragana napustila "Zadrugu". Ona se pozdravila sa svim zadrugarima i odmah napustila luksuzno imanje, te se uputila ka studiju gde su je čekali pripadnici sedme sile, a njen suprug Siniša nije došao da je dočeka.

Dragana Mitar je priznala da se plašila ovog momenta izbacivanja ali da ipak nije strašno:

"Mislim da sam se mnogo promenila, da sam dosta smirenija. Sve mi je bilo turbulentno, a onda sam ušla i bila ušuškana. Volela bih da čujem da li u njegovom životu ima novosti koje ja ne znam. Za početak, volela bih da razgovaramo. Ne znam da li će me razumeti, čak sam i emotivnija. Znam da sam jaka psihički, da sam dosta naučila i razmislila o svom životu." 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>