Svet

Region

Šarliz Teron svojim ljubavnim vapajem dozvala poznatog muzičara!

Šarliz Teron (43) nedavno je šokirala obožavaoce i javnost činjenicom da nikako ne može pronaći dečka, te da je muškarci ne zovu da izađu na sastanak. Glumica je svojim ljubavnim vapajem dozvala poznatog muzičara!

Šarliz Teron svojim ljubavnim vapajem dozvala poznatog muzičara! Screenshoot/Instagram



Za "Entertainment Tonight" glumica Šarliz Teron izjavila:

"Neko bi trebalo da skupi hrabrost i da me pozove da izađemo jer sam šokantno slobodna."

"Bila sam vrlo jasna" – na kraju je zaključila samohrana majka dvoje usvojene dece, koja svaki slobodni trenutak provodi upravo s njima.

Njen poziv čuo je muzičar Sil (56), koji se nedavno sreo sa Teronovom u Njujorku, gde su oboje boravili zbog posla, a izvor je otkrio da je među njima i te kako bilo hemije.



"On je vrlo uglađen muškarac koji nije imao problema s tim da joj se predstavi i iskaže želju da je bolje upozna" – otkrio je nepoznati izvor za 2The Daily Mail".

Sil je poznat i kao bivši suprug prelepe manekenke Hajdi Klum, sa kojom imao četvoro dece. Krenuli su da se zabavljaju dok je Hajdi bila trudna sa kćerkom Leni, koju je dobila sa Flaviom Brijatoreom, a on nije hteo da čuje za dete. Sil je dete prihvatio kao svoje, a i Hajdi je isticala da joj je Sil otac u svakom smislu. Rastali su se 2012. godine, ali ostali su u odličnim odnosima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>