Region

Svet

Emina Jahović dobila gomilu loših komentara! Raspadaš se! Idi na remont!

Emina Jahović je pre 10 godina u usne ugradila silikone, a sada joj njihov oblik i forma predstavljaju veliki problem. Dobila je gomilu loših komentara! Raspadaš se! Idi na remont! 

Emina Jahović dobila gomilu loših komentara! Raspadaš se! Idi na remont! Screenshoot/InstagramPevačica Emina Jahović je ubrizgala nekvalitetan materijal, koji je loš za organizam i usne joj se sada raspadaju. Izvor blizak pevačici koji želi da ostane anoniman kaže:

"Kasnije su se pojavili razni prirodni materijali poput hijalurona i nekih drugih filera, ali tada, kada je ona radila tu estetsku intervenciju, koristilo se pretežno silikonsko ulje."

Emina se sada kaje, pošto su joj usne tokom godina promenile oblik i mimiku celog lica. To naročito primeti, kako nam je objasnio, kada se fotografiše ili gleda sebe na TV ekranu.

"Nedavno je snimala neki stori za Instagram i nakon što ga je objavila, dobila je milion poruka u inboks sa konkretnim pitanjem: "Šta ti se desilo sa usnama?" ili komentare poput :"Ti se raspadaš!", "Idi na remont hitno" i slične. To ju je načisto slomilo, pa je stori obrisala ubrzo, a počela je i da traži savet lekara da bi ispravila ono što je ranijih godina učinjeno."- završava izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>