Region

Svet

Region

Serija PET poslednja epizoda: Iza svega stoji misteriozna osoba!

Za televizijsku seriju "Pet" scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije. Serija "PET" poslednja epizoda, biće emitovana večeras na Prvom programu RTS-a u 20 časova. Iza svega stoji misteriozna osoba!

Serija PET poslednja epizoda: Iza svega stoji misteriozna osoba! PromoU predhodnoj epizodi:

Nina uspeva da nagovori čoveka iz bande koja je kidnapovala njene drugarice - Sonju, Katarinu, Aleksandru i Nataliju - da pređe  na njenu stranu. Organizuje svoje prijatelje da ih oslobode iz magacina u kojem ih drže okoreli kriminalci koji su u sprezi sa policijom. 

Ninine drugarice ipak uspeju same da se oslobode. Nina u saradnji sa državnom bezbednošću izvlači se iz problema koje su joj pričinjavali korumpirani policijski inspektori.
 

Nove epizode! Zona sumraka- The Twilight Zone! Svi smo je rado gledali!
Jedanaesta - poslednja epizoda:

Miči je otišao do vođe kriminalne bande, Mirte, i uspeo da - kao Ninin izaslanik - sklopi primirje sa njim. Aleks se posle više pokušaja konačno srela sa Srđanom, mladićem koji joj se dopada. Prizna Srđanu da ima psihičkih problema, ali ona mu se bez obzira na to veoma dopada i odluči da započne ljubavnu vezu sa njom. 

Voja, pripadnik specijalne antiterorističke jedinice, sazna da je iza brojnih kriminalnih akcija vezanih za Ninu i njene drugarice, Aleks, Katarinu, Nataliju i Sonju, stoji misteriozna osoba.
 

Državni službenik ulazi u završnicu! U nedelju jedanaesta epizoda! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>