Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Neke stvari koje ste ranije planirali da podelite sa bliskim osobama sada ćete ipak rešiti da zadržite za sebe. Generalno, bićete tajnoviti.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom obilovaće strašću, mada vam komunikacija može praviti probleme. Slobodni će se interesovati za nekog ko je zauzet.


U poslu ćete se više voditi intuicijom nego logičkim razmišljanjem i iskustvom, što će se pokazati delotvornim, naročito kada su finansije u pitanju.


Bik 21.4.-21.5.

Vaše raspoloženje i unutrašnji balans danas će malo više zavisiti od energije koju će emitovati ljudi oko vas.


Zauzeti će se truditi da partneru udovolje u svemu. Slobodni će zasad samo razmišljati o tome kako bi bilo lepo da kraj sebe imaju osobu koja bi ih ispunila na emotivnom planu.


Razvićete odličnu poslovnu strategiju, međutim, pre nego što budete mogli da je sprovedete u delo, moraćete da se konsultujete sa bliskim saradnicima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas će vam se činiti da sve što zamislite možete i da lako ostvarite. Sa druge strane, okolina vas može doživeti kao tvrdoglavu osobu.

Slobodnima će odgovarati neko ko ima slične afinitete i ambicije na polju posla i karijere. Zauzeti će biti više zaokupljeni sobom nego partnerom.


Imaćete jasno određen “plan i program”. Niko od saradnika neće moći da vas ubedi da nešto promenite u svojoj poslovnoj taktici.


Rak 22.6. - 22.7.

Sve obaveze ćete stići da prebrinete na vreme, a zatim ćete ostatak dana provesti u opuštenoj i lagodnoj atmosferi.


Ukoliko ste slobodni, bićete u prilici da birate jer će više osoba pokazati zanimanje za vas. Oni koji su u vezi, osećaće se ispunjeno i srećno u partnerovom društvu.


Poslovni partneri će podržati vaš kreativan način razmišljanja. Na pomolu je jedna nova i veoma plodna saradnja koja će vam svakako obezbediti i pomak na finansijskom planu.


Lav 23.7.- 22.8.

Želećete da vas danas okružuje puno ljubavi i topline, pa ćete se, u skladu sa tim, posvetiti svom domu i porodici.


Oni koji su u vezi, uživaće u ljubavnoj idili. Slobodni se mogu zainteresovati za nekog ko deluje zrelo i ozbiljno kada su emotivni odnosi u pitanju.


Danas nećete biti naročito posvećeni poslu koji radite, ali nećete zbog toga imati štete. Na polju finansija takođe neće biti značajnih promena.


Devica 23.8. - 22.9.

Ukoliko danas budete bili izolovani, dosađivaćete se. Prijaće vam da budete okruženi osobama sa kojima delite puno zajedničkih tema.


Uživaćete u pažnji koju će vam poklanjati vaš partner. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati da vam se udvara osoba koju inače srećete u svakodnevnom životu.


Kada je posao u pitanju, imaćete raznorazne ideje i zanimaće vas šta vaši saradnici misle o njima. Verovatno je da će im se svideti kako razmišljate.

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!

Nedeljni horoskop: Ovnovi bi hteli avanturu, Blizance čeka tajna veza!

Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među njima?




Vaga 23.9. - 22.10.

Jedni će biti zadovoljni postignutim na polju posla i karijere, dok će drugi imati više uspeha na ljubavnom planu.


Oni koji su u vezi, prepustiće se romantici i čulnim zadovoljstvima. Slobodnima će se otvoreno udvarati osoba vrlo atraktivnog izgleda.


Vaš minuli rad višestruko će vam se isplatiti. Doneće vam blagostanje na polju finansija, a možda i unaprediti vašu poziciju na radnom mestu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete saosećajni i posvećeni drugim ljudima, čak i onim koji vam nisu naročito bliski. Više nego obično, zanimaće vas šta okolina misli o vama.


Zauzeti, a posebno oni koji žive u istoj zajednici sa svojim partnerom, neće imati nikakvih trzavica na emotivnom planu. Slobodni će biti uspešni u zavođenju.

Nastojaćete da se na radnom mestu predstavite u što boljem svetlu. To će vam koristiti jer će vas mnogi doživeti kao izuzetno sposobnog i savesnog radnika.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nećete biti nimalo neraspoloženi, ali ni naročito druželjubivi. Prijaće vam da se malo osamite i odmorite od svega i svih.


Partner će razumeti vaše potrebe i želeće da vam ugodi. Slobodni će imati uspeha na polju ljubavi samo ako izađu iz kuće, na šta će se teško odlučiti.


Sama pomisao na poslovne obaveze će vam teško pasti, pa ćete se od ove sfere života danas distancirati. Kada su finansije u pitanju, bićete zadovoljni.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete još druželjubiviji nego prethodnih dana. Odgovaraće vam da večernje sate provedete okruženi prijateljima.


Ako ste slobodni, možete upoznati nekog interesantnog s kim ćete se, najpre, povezati na mentalnom nivou. Zauzeti će zajedno sa partnerom otići u izlazak.


Razmišljaćete o sledećim koracima koje treba da preduzmete kako biste ostvarili jednu veliku poslovnu zamisao. Imaćete hrabre ideje.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se postavljati autoritativno čak i prema bliskim osobama. Vaš nastup biće takav da će retko ko hteti da vam protivureči.


Ako ste u vezi, partner će vam prepustiti svaku inicijativu. Slobodni će povisiti svoje standarde, pa su male šanse da ih danas iko “obori s nogu”.


Vaši poslovni ciljevi nisu nedostižni, ali ćete ipak morati da sačekate neki povoljniji trenutak za povlačenje konkretnih poteza.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete skloni, pomalo, filozofskim diskusijama, međutim, neće svako imati strpljenja i volje da se s vama udubljuje u neke kompleksne priče.


Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vas zaintrigira osoba stranog porekla. Zauzeti će želeti da sa partnerom posete neku kulturnu manifestaciju.


Smatraćete da ste u poslu po mnogo čemu ispred svoje konkurencije, ali će vam faliti bolji smisao za praktično kako biste to i dokazali.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>