Region

Svet

Tanja Savić kao kafanska pevačica! Jedva spaja kraj sa krajem!

Kao kafanska pevačica! Pevačica Tanja Savić, koja je nekada slovila za najveću i najperspektivniju zvezdu „Granda“, sada jedva spaja kraj s krajem. Doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji žele da joj bakšiš gurnu u grudi...

Tanja Savić kao kafanska pevačica! Jedva spaja kraj sa krajem! Screenshoot/Instagram



Tanja Savić naravno nastupa ali za 500 evra u najzabačenijim mestima u Srbiji. Tom prilikom doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji žele da joj bakšiš gurnu u grudi, pa njen suprug Dušan, koji je odnedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima.

"Tanja je nedavno pevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 evra, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih"- ispričao je izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je rekao, zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su želeli da dodirnu njegovu suprugu potpuno je poludeo Tanjin suprug Dušan:

"Gosti su naručivali pesme i vadili novčanice od po 1.000 i 500 dinara koje su hteli po svaku cenu da joj gurnu među grudi, u krilo, ruku… kao nekoj šatorskoj pevaljki. To je Dušana potpuno izludelo i počeo je da viče. U jednom momentu je čak rekao klavijaturisti da stane sa svirkom, a Tanji da prestane da peva. Onda je zahtevao da dođe gazda lokala i da sa njim porazgovara o tretmanu koji njegova supruga ima u toj kafani"

Kako kaže, gazda lokala se na sve načine ograđivao od situacije i pokušao da mu objasni da je to kafana, a ne biblioteka, te da njegova supruga sama mora postavi distancu sa gostima.

"Dušan je urlao kako Tanja nije kafanska pevaljka već zvezda koju svi moraju da poštuju. Onda mu je gazda pred svima rekao: „Pa ako je zvezda, šta radi u mojoj kafani za 500 evra?“- pitao se izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>