Zadruga

Parovi

Filip Mijatov stigao iz Londona, dokaze nosi u koferu i traži izvinjenje! (VIDEO)

Stigao je iz Londona, dokaze nosi u koferu i traži izvinjenje! Filip Mijatov, koji se proteklih dana oglašavao sa informacijama i dokazima da se Ana Korać bavila prostitucijom, kao i da joj je on plaćao brojne plastične operacije, uskoro će ući u rijaliti "Zadruga 2". 

Filip Mijatov stigao iz Londona, dokaze nosi u koferu i traži izvinjenje! (VIDEO) Screenshoot/Video



Filip Mijatov je spreman da uđe u rijaliti "Zadruga 2" mada je trenutno malo bolestan, ima grip i nada se da će to uskoro proći. Kaže da su dokazi o onome što je govorio u koferu, a onda dodao:

"Ne nisu to dokazi, ne, samo ćemo da pokušamo da objasnimo neke stvari, jer niko ne može da priča da sam makro, kriminalac, psihopata i tako dalje... Ja neću ući tamo da se svađam, da se mi bijemo, maltretiramo... Ja ću pokušati da okupim "gang",  da okupim ljude oko sebe, da one devojke se pokažu ko su."

Kaže da su te devojke tamo prostitutke:

"Specijalno Ana Korać koja priča da sam psihopata. U prošloj "Zadruzi 2" je pričala sve najbolje o meni. Samo bih da je pitam odakle joj novac za sve to."



Filip Mijatov priznaje da mu se Ana svidela ali da nisu bili u vezi, već je to bila kombinacija. Želi samo da se opere od svega toga:

"Ako se one izvinu, ja ću samo da uđem i da izađem. Samo mi je potrebno da mi se izvinu."

Očekuje da će Ana kada ga ugleda da se smeje:

"Smejaće se sigurno, reći će:"Vidi ga klošar!" A u stvari nije ni svesna kakav sam joj pr napravio. Zapravo, trebalo bi da mi plati. Posle ovoga biće još veća zvezda."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/S.T

Povezane vesti:


>