Region

Svet

Aleksandra Prijović: Filip me prevario jedino ako se iskrao noću iz kreveta!

Folk pevačica Aleksandra Prijović uveliko snima kadrove za svoj novi spot za pesmu "Neponovljivo", koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. Brenina snajka za Srpski telegraf je otkrila da nikada nikome preko telefona nije slala golišave fotografije, ali i da ne može da tvrdi isto i za svog supruga Filipa Živojinovića! Filip me prevario jedino ako se iskrao noću iz kreveta!

Aleksandra Prijović: Filip me prevario jedino ako se iskrao noću iz kreveta! Screenshoot/InstagramAleksandra Prijović je objasnila da nema naviku da proverava šta njen muž sve čuva u telefonu, pa je kroz osmeh prokomentarisala da ju je on prevario jedino ako se noću iskradao iz kreveta:

"Nikada mi se nije desilo da sam nekom momku slala golišave slike preko telefona. To nije nešto što je meni zanimljivo niti komuniciram na takav način. U svakom slučaju, ne mogu da garantujem isto i za mog Filipa! Ko zna, možda on nešto jeste nekome slao. Nemam naviku da mu preturam po telefonu jer imam poverenje u njega, zato smo valjda i u braku."

Nisi nekada posumnjala da te je prevario? O tome se dosta piše ovih dana, a možete pročitati OVDE.

- Nisam posumnjala jer smo on i ja po ceo dan zajedno! Jedino ako se nije desilo da se noću iskrao dok sam ja spavala, pa je tada otišao negde. Ovako ne verujem.

Pisalo se da nisi u dobrim odnosima sa Acom Lukasom. Da li bi snimila duet sa njim?

- Naravno da bih ako bi izletela neka pesma koja bi nam oboma odgovarala. On i ja se nismo svađali, niti privatno imamo nesuglasice. Nemam apsolutno ništa protiv Ace, a koliko vidim, nema ni on protiv mene.

Da li bi imala problem sa time da dojiš bebu u javnosti?

- Nemam ništa protiv žena koje to rade, ali ja jednostavno to ne bih uradila. Dojim isključivo kod kuće, a dohranjujem bebu svakako. Svako ima prava na izbor kada je to u pitanju.

Ko ti najviše pomaže oko bebe?

- Suprug, moja mama i svekrva! Desna su mi ruka kad treba da ga pričuvaju ili kada sam ja u poslu, pošto se polako vraćam na scenu.

Kao bomba je odjeknula vest da je Aleksandra Prijović snimila kratak porno-film, pa je jedan gastarbajter iz Beča objavio ponudu da proda njene fotografije i video-snimak za 7.000 evra. Aleksandra je, po svemu sudeći, zaboravila na to šta je radila u prošlosti, čim sada izjavljuje da joj se nikada nije dogodilo da se slika obnažena. Mladić iz Austrije je, čini se, iz nekog razloga tada bio kivan na Breninu snajku, pa je hteo da joj se osveti i u etar pusti fotografije na kojima se Prija bez odeće slika u ogledalu. Pevačica je sa dotičnim muškarcem navodno bila nekoliko meseci u vezi, ali on nije hteo da iznosi detalje o tome šta je razlog njihovog raskida.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>