Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Biće onih koji će pokušati da vam pokvare sliku o ovom danu, ali srećom, to će im teško poći za rukom. Nadmudrićete svoje protivnike.


Osetićete porast seksualne energije, što će vaš odnos sa partnerom učiniti strastvenim i uzbudljivim. Slobodni će znati kako da privuku pažnju osobe koja im se dopada.

Imaćete odličan predosećaj šta treba da uradite kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju, ali i imali bolji rejting na radnom mestu.


Bik 21.4.-21.5.

Pratiće vas nesigurnost i neodlučnost, zbog čega ćete pri donošenju važnih odluka morati da se za pomoć obratite osobama od poverenja.


Ako ste u vezi, svom partneru ćete poklanjati puno pažnje. Slobodni će odjednom jako poželeti da se njihov ljubavni status promeni, međutim, za to će morati da se strpe.

Bićete skloni nervozi, pa ćete teško obavljati i one radne dužnosti koje vam do juče nisu predstavljale problem. Bolje raspoređujte svoj novac.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Kako dan bude odmicao, ljudima u vašem okruženju biće sve teže da nađu zajednički jezik sa vama, a mnogi će od toga i potpuno odustati.


Cenićete samo one emotivne odnose koji su stabilni, ozbiljni i trajni. Oni koji su u vezi, radiće na njenom učvršćivanju, dok će slobodni zasad želeti da to i ostanu.


Možete se nadati uspešnom radnom danu. Bićete uporni i sistematični i tačno ćete znati koje korake treba da preduzmete kako biste postigli željeni cilj.


Rak 22.6. - 22.7.

Biće bolje da dozvolite svojim osećanjima da vas izvedu na pravi put, koliko god vam se to možda činilo neozbiljnim, jer logika vam danas neće biti jača strana.


Uspećete da se usaglasite sa partnerom oko nekih važnih pitanja koja se tiču vašeg odnosa. Slobodni će se na sve načine truditi da svoj ljubavni život učine zanimljivijim.


Na radnom mestu ćete imati priliku da ispoljite sav svoj intelektualni potencijal, kao i kreativne sposobnosti. Bićete vrlo zadovoljni svojim učinkom.


Lav 23.7.- 22.8.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni poslom, dok ćete popodnevne sate posvetiti članovima porodice, a sve u pokušaju da se malo opustite.


Slobodni neće pokazati interesovanje da se puno angažuju na ljubavnom planu. Oni koji su vezi, provešće mirno veče u društvu partnera.


Nemojte se previše oslanjati na polovične informacije koje budete dobijali od saradnika, već se vodite svojim radnim iskustvom i trudite se da ispunite sve ono što je do vas.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete po raznim pitanjima biti radoznali, međutim, mnogo toga vam može ostati nejasno. Bićete promenljivog i, povremeno, razdražljivog raspoloženja.


Ako ste u vezi, osećaćete veću potrebu za bliskošću. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za osobu koju znaju iz poslovnih krugova, ili preko rođaka.


Na poslu ćete biti jako vredni. Trudićete se da izvršite sve svoje radne zadatke, međutim, problem vam može predstavljati komunikacija sa pojedinim kolegama.

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!

Nedeljni horoskop: Ovnovi bi hteli avanturu, Blizance čeka tajna veza!

Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među njima?



Vaga 23.9. - 22.10.

Nastojaćete da uspostavite unutrašnji balans, pa ćete se, u skladu sa tim, truditi da izbegavate stresne situacije. Ipak, neke od njih mogu vas neprijatno iznenaditi.


Osoba visokog ugleda, ili neko ko je profesionalno ostvaren, može da se zainteresuje za vas. Zauzeti će tražiti više sigurnosti u ljubavnom odnosu.


Danas možete biti veoma zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu, ali pod uslovom da se ne nadate momentalnoj nagradi za uloženi trud.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Možete iznenada osetiti potrebu da kod sebe nešto promenite u želji da se više istaknete. Biće vam jako važno da vas vaša okolina primeti.


Slobodnima će faliti da kraj sebe imaju nekog ko bi ih motivisao i pružio im emotivnu podršku. Zauzeti se mogu nadati relativno skladnom odnosu sa voljenom osobom.


Pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zadatke. Ipak, ne računajte da će nadređeni obavezno podržati vaše netipične metode rada.


Strelac 21.11.- 21.12.

Vaša okolina neće uspeti da dopre do vas. Iako će delovati kao da ste pomalo neprijateljski nastrojeni, u stvari ćete biti samo duboko zamišljeni.


Ako odlučite da veče provedete družeći se, imaćete prijatan susret sa nekim ko je veoma popularan i pun interesovanja. Zauzeti neće puno pričati, ali će zato biti strastveni.


Svoje poslovne planove verovatno ćete držati u tajnosti. Nećete imati poverenja ni u koga, pa verovatno ni u dugogodišnje kolege.


Jarac 22.12.- 19.1.

Imaćete više vere u sebe i svoje sposobnosti. Bićete miroljubivi i puni razumevanja prema svima, što će vas činiti prilično popularnim u društvu.

Ako ste u vezi, trudićete se da se podjednako posvetite i partneru i prijateljima. Slobodni će sa nekim ući u flert preko društvenih mreža.

Nešto na čemu ste vredno radili može dati nešto lošiji rezultat od onog koji ste očekivali. Uvidećete da morate da promenite taktiku.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se posvetiti onom manje zanimljivom, praktičnom stranom života. Nastojaćete da obavite sve što ste prethodno isplanirali za ovaj dan.


Ako ste slobodni, bićete stidljivi i povučeni, pa vas shodno tome ne očekuju noviteti na emotivnom planu. Zauzeti će imati ne tako sjajan odnos sa partnerom.


Ne treba nimalo da sumnjate u ispravnost svog načina rada. Pored toga, ne dozvolite da vas obeshrabri moguće kašnjenje vaše isplate.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako ste u mogućnosti, posvetite se čitanju i kontemplaciji, makar u prvom delu dana. U večernjim satima izbegavajte boravak u nepoznatom društvu.


Zauzeti danas kao da neće imati mnogo vremena za voljenu osobu. Slobodni će biti zainteresovani za ljubav i romantiku, ali im ne predstoji uspeh na tom planu.


Ovaj poslovni dan biće uspešniji onima koji su na rukovodećem položaju. Drugi, iako će se truditi, neće uspevati da nađu zajednički jezik sa svojim saradnicima.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>