Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Karađorđe je pobegao zbog honorara! Tata, nemoj! (VIDEO)

Sinoć je iz rijalitija "Zadruga 2" pobegao Karađorđe Subotić zbog honorara i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. Aleksandra Subotić ga je molila: Tata, nemoj!

Zadruga 2: Karađorđe je pobegao zbog honorara! Tata, nemoj! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Da beg iz rijalitija "Zadruga 2" nije ništa novo, pokazali su mnogi koji su makar na kratko napustili šou, a ovoga puta to je želeo da uradi Karađorđe Subotić i to dok su u toku bila pitanja gledalaca.

On je prvo spakovao svoje stvari u jednu crnu kesu, a onda ih je izneo u dvorište. Stavio je rukavice na ruke, i počeo da razvaljuje prozor, a onda, kada je to uspeo, prvo je izbacio stvari, a zatim i on izašao kroz isti. Njegova ćerka Aleksandra Subotić je sve vreme bila tu, pa je, kada je Karađorđe već izašao brže bolje otišla da pozove obezbeđenje kako bi ga vratili u šou.

Karađorđe je bio pozvan da odgovori zašto je odbio zadatke u toku nedeljnih izazova, a reč je o lakiranju noktiju i depilaciji. Prva ga je osudila njegova bivša žena Ljuba Pantović, a onda je on rekao da će napustiti rijaliti.



To niko nije ozbiljno shvatio osim Aleksandre, koja je krenula za njim.

- Karađorđe, nemoj to da radiš - rekla mu je, a kada je videla da je uporan nastavila je:

- Nisi izgubio 22 več 2 honorara, a sem toga zar ćeš da me ostaviš ovde mesec dana pred kraj. Tata, nemoj!

- Zdravo - rekao joj je Karađorđe i iskočio kroz prozor.

Aleksandra je brzo otrčala nazad u Belu kuću, da saopšti svima da je stvarno izašao.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>