Region

Svet

Region

Državni službenik deseta epizoda: Šta će biti samnom?! (VIDEO)

Serija „Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Deseta epizoda biće emitovana u nedelju u 21. čas na Super Star kanalu! Šta će biti samnom?! 

 Državni službenik deseta epizoda: Šta će biti samnom?! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeU predhodnoj epizodi:

Posle napada u Minhenu, Služba je u haosu. Kolege iz zapadnih agencija vrše veliki pritisak da im se daju apsolutno sve informacije koje Služba ima o napadu u Minhenu. Amerikanci povlače svoje ljude iz Beograda koji su došli u vreme Trampove administracije jer smatraju da su ih Rusi pridobili da rade za njih i CIA steže obruč. Jedna od želja američkih partnera je i da Služba izruči Hameda. Lazar se protivi toj odluci jer je on Hamedu dao reč da će biti sakriven u srpskom zatvoru. 

Milojević i Bakrač gledaju sa podsmehom na Lazarevu naivnost i kažu mu da Služba nema obaveze ni prema kome ako im to zatraži viša sila. Lazar traži da se podigne nivo pripravnosti jer postoji mogućnost da su neki od islamista predatih Slavku još uvek u Srbiji. I odlučuje da ispuni reč datu Hamedu, pa makar ga to učinilo odmetnikom.Deseta epizoda:

Služba saznaje da je u Srbiju preko ruske veze ušao jedan njen dobro znani protivnik za kog su verovali da više ne sme da kroči na naše tlo. Ono što ne zna je da njegov zadatak - naoružavanje dvojice islamista na koje je upozoravao Lazar. Milojević je razjaren zbog Lazareve dojave novinama i odlučuje da ga penzioniše, ipak pre toga čini nešto čime želi da mu sruši ceo svet. Lazar, s druge strane, od Hameda dobija operativna saznanja koja ga približavaju eliminisanju terorističke pretnje. Pre toga ipak mora da otkrije tajnu jedne napuštene kuće - diplomatske rezidencije jedne države koja se raspala u Arapskom proleću.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>