Zadruga

Parovi

Filip Mijatov koji će uskoro ući u rijaliti Zadruga 2, ne prestaje da šokira javnost!

Filip Mijatov koji će uskoro ući u rijaliti "Zadruga 2", ne prestaje da šokira javnost! Otkrio je početnu tarifu učesnice Mine Vrbaški, pa je odmah uporedio i sa Anom Korać, za koju tvrdi da je mnogo skuplji komad. "Mina se je*e za sladoled!"

Filip Mijatov koji će uskoro ući u rijaliti Zadruga 2, ne prestaje da šokira javnost! Screenshoot/InstagramAnin bivši partner koji će uskoro ući u Imaginarijum kaže da je Vrbaški, koja je i sama priznala da je bila prostitutka, naplaćivala svoje usluge 70 evra, a sa fudbalerima je spavala besplatno. Za to vreme živela je sa Koraćkom u stanu.

"Mina je počela da radi preko oglasa i u početku je živela sa tri ili četiri devojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu, nije namazana, pa nije uzimala više novca. Ona se na početku bukvalno je*ala za sladoled, Koraćka je, bre, za nju skupa riba, ona puca na visoko. Mijatov je objasnio i da je elitna prostitucija ozbiljan kriminal o kom se uglavnom ne priča javno i da u Srbiji neke devojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom makroa."Filip još priča:

"Dan u Beogradu sa devojkom je 1.000 evra, sat se kreće od 150 do 500 evra. Izvan Srbije prostitutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 evra, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 evra."


Progovorio je i o ucenama koje se dešavaju:

"Da bi koristio njihove usluge, moraš da znaš nekoga iz tih krugova, da poznate devojke ne bi bile javno raskrinkane. I reklama ide isključivo preko poznanika. Često se desi da te poznate elitne prostitutke nameštaju mušterije, budu sa njima, onda ih preko snimaka seksa ucenjuju i traže reket. Jeftinije prostitutke rade preko interneta, a one elitne idu preko kluba. U klubu je makro sa pet devojaka, onda dolazi do upoznavanja devojaka sa strancima i, kada počne muvanje, devojka kaže: "možemo da se upoznamo, ali to košta 200 evra". Sada kad je pao glavni makro, počela je borba za tržište jer se tu vrte ozbiljne pare. Devojke se same nude da rade jer je reč o bogatoj klijenteli."

Mene tamo u Zadruzi niko ne zna:

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>