Zadruga

Parovi

Siniša Kulić otkriva: Zola nikome ne duguje!!! Njegovi su imućni!

Miljana Kulić poriče da je imala problema sa kockanjem tokom boravka van rijalitija "Zadruga 2", njen otac Siniša Kulić je priznao u kakve dugove se "uvalila" njegova ćerka ali otkriva i neke stvari o svom potencijalnom zetu: Zola nikome ne duguje! Njegovi su imućni!

Siniša Kulić otkriva: Zola nikome ne duguje!!! Njegovi su imućni! Screenshoot/YoutubeSiniša Kulić je ispričao da je Miljana u lokalnoj zalagaonici ostavila televizor, dva lap-topa i dva telefona. On je za Sklandal ispričao:

"Svratio sam da proverim koliko je novca uzela, rekli su mi da je to 600 evra i da je kamata 10 evra. Juče sam išao na groblje sa šurakom i svratili smo u zalagaonicu. Dao sam 610 evra i pokrio njen dug. Stvari su ostale, ona ih je donela, ona neka ih i uzme."

Siniša je priznao i da je ćerki davao novac:

"Dao sam joj 1.000 evra kad je došla, i to je sve. Više nisam hteo da joj dam da se ne bi kockala. Zato se prvo zadužila kod kamataša, a onda i odnela te stvari u zalagaonicu. Sve iz inata meni, da mi dokaže i pokaže da može da se snađe i bez mene. Ja sam kamatašu rekao da joj, ako mu Miljana opet dođe da traži pare, za 1.000 evra traži 3.000 evra! Da je zaplaši, da joj više ne padne na pamet da se kocka i traži pare. Kad je ovde bio Zolin drug, ja sam ga preklinjao da mi kaže koliko para Zola duguje, da vratim i njegov dug, da pošaljem pare kome treba da se ne bruka i da nema problema. Čovek mi se kleo da Zola nema dugova i pričao da su Zolini baba i deda imućni."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>