Zadruga

Parovi

Filip Mijatov najavio da ulazi u rijaliti Zadruga, a onda objavio šok snimak sa Anom!

Poljubac u ogromne grudi i penis na čelu! Filip Mijatov najavio da ulazi u rijaliti Zadrugu, a onda objavio šok snimak sa Anom u krevetu! 

Filip Mijatov najavio da ulazi u rijaliti Zadruga, a onda objavio šok snimak sa Anom! Screenshoot/InstagramFilip Mijatov, bivši partner Ane Korać objavio je na svom profilu na Instagramu da je njegova objava u kojoj je javno obećao da će, ukoliko prikupi 5.000 komentara, izneti sve što zna o ovoj zadrugarki, ispunila taj uslov, te da je spreman da i on ispuni svoje obećanje.

On je objavio da je spreman da uđe u ''Zadrugu 2'' i da se suoči sa Anom, kao i da će se to desiti veoma brzo, a onda je poručio nešto Koraćevoj.

"Dobili smo 5.000 komentara za tri sata. RTV Pink me je kontaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u Zadrugu. Idemo, Ana Korać na najviši nivo - napisao je Filip Mijatov na storiju na Instagramu i postavio videu u kome se vidi kako ljubi grudi Ane Korać, a sve je prokomentarisala i Davidova majka, Biljana Dragojević, kada su je označili i pitali da li je ovo njena buduća snajka." Dobro, i šta sad? A da li će biti snajka, pitanje je - napisala je Biljana ispod ovog snimka.

VIDEO pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>