Zadruga

Parovi

Nadežda Biljić iskakala polugola kroz prozor! Bežala od žene svog momka!

Biljićevoj umalo došao glave oženjen čovek! Bežala od žene svog momka! Nadežda Biljić iskakala polugola kroz prozor! Srećom po nju, nije bilo tako visoko.

Nadežda Biljić iskakala polugola kroz prozor! Bežala od žene svog momka! Screenshoot/InstagramU momentu kada je pevačica i aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" bila u seksualnom zanosu sa svojim tadašnjim ljubavnikom, sa posla se vratila njegova supruga i prekinula ih kada im je bilo najslađe. Kako ne bi dobila batine, Nadežda je jedva navukla donji veš i brusthalter i sa ostatkom stvari preskočila je terasu koja je, na njenu sreću, bila veoma niska.

Kako je oduvek bila poznata po tome da je imala loš izbor partnera i da je uvek nalazila one koji su problematični, njoj su se dešavale situacije koje ste mogli da gledate samo na filmovima. Nadežda je nakon jedne svirke upoznala čoveka koji joj se jako dopao. Malo pomalo i njih dvoje su se zbližili. On je dolazio stalno da je sluša, malo više da gleda - započinje priču izvor blizak Nadeždi i nastavlja:

Tako su počeli da se viđaju, ali tajno, jer je on bio oženjen. Njoj je to rekao u samom startu, kao i to da nema nameru da ostavi ženu i da mu je ona samo zabava. Nadežda se nije bunila, volela je seks sa njim. Oni su se seksali gde su stigli. U kolima, ali retko kada u stanu. Jednom prilikom on ju je pozvao da dođe kod njega jer je bio sam, žena mu je bila na poslu, pa da iskoriste momenat. Kako su se zaista kapirali u seksu i imali odličnu hemiju, njih dvoje su se zaneli ne gledajući u sat.

Kako dalje objašnjava isti izvor, drama je nastala kada se začulo zveckanje ključeva u bravi. Žena Nadeždinog ljubavnika se vratila sa posla i pokušavala je da otključa vrata. Kada je videla da ne ide, počela je da lupa, a onda i njega da zove na mobilni.

- Biljićka se presekla, ma tresla se kao prut. Jedva je navukla gaće i pantalone, a ostatak stvari zgužvala u rukama i dala se u beg preko terase. Na sreću, stan je bio visoko prizemlje, pa je mogla da pobegne, a da se ne povredi. Onako raščupana, polugola i bosa trčala je gde je noge nose. Komšije su je videle, ali ko da je u tom momentu marila što je bilo ko gleda. Bežala je da sačuva živu glavu. Od tada se više nikada nije čula sa ljubavnikom, niti je on pokušao da je nađe - završava dobro upućen izvor Rijalitija.

Dobila batine od geja!

Nadežda Biljić dobila je batine u jednom prestoničkom gej-kafić kada je ljubomorni homoseksualac nasrnuo na nju jer mu je muvala dečka. Naime, pevačica je muvala dečka, a onda je njegov partner nasrnuo na nju jer je bio ljubomoran. Udario joj je par šamara, bacio na pod i šutirao.


Izbačna iz "Granda" zbog seks-akcija!

Nadežda Biljić je pre desetak godina izbačena iz "Grand produkcije" jer je privodila momke u vilu gde je bila smeštena sa ostalim pevačima iz grupe. Ona je bila mlada i željna provoda, a momci su joj prilazili sa svih strana. Jedne večeri privela je dvojicu sa kojima je napravila buku i haos u toku seksa, pa su je pretpostavljeni uhvatili na delu, zbog čega je bila kažnjena.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>