Region

Svet

Rasta varao Anu Nikolić sa Majom! Zadrugarka bila u šemi sa reperom!

Smuvali su se na snimanju njegovog spota, a seks-afera trajala je nekoliko meseci! Rasta varao Anu Nikolić sa Majom Marinković! Zadrugarka bila u šemi sa reperom!

Rasta varao Anu Nikolić sa Majom! Zadrugarka bila u šemi sa reperom! Svet PlusMaja Marinković bila je u seks šemi sa reperom Stefanom Đurićem Rastom u vreme kada je on još uvek bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić. Smuvali su se na snimanju njegovog spota, a seks-afera trajala je nekoliko meseci!

Starleta je najboljoj rijaliti-drugarici Staniji Dobrojević pre izvesnog vremena poverila tajnu da je bila sa pevačem čije ime počinje na slovo S, a koji je, prema njenim rečima, tada bio u braku. Ona tada nije želela da kaže puno ime, ali fanovi rijalitija "Zadruga" istog momenta su pronašli Majine i Rastine fotografije od pre dve godina, kada je ona učestvovala u jednom od njegovih spotova, kada je i počela njihova ljubavna avantura.Rasta se Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga - kaže naš izvor.

Malo-pomalo i njen plan je uspeo. Rasta je bacio oko na prsatu lepoticu i nije bio imun na njeno nabacivanje. Već je na snimanju počelo pipkanje i davanje signala, pala je razmena telefona. Nakon toga su počeli da se tajno viđaju, gde su se još više rasplamsale strasti i njih dvoje su imali odličan seks. Rasta je uspeo da sakrije svoju seks šemu sa Majom od svoje tadašnje žene Ane.

Došlo je leto, a Rasta je iskoristio odlazak na turneju po Crnoj Gori da se odvoji od Maje i prekine ljubavnu priču sa njom. Međutim, tada su nastali problemi. Maja je počela da ga proganja na svakom koraku. Odletela je za njim na primorje i bila mu za petama svakog časa. On više nije želeo nikakav kontakt sa njom i bežao je od nje, posebno jer je imao strah da Ana ne sazna da ju je varao sa starletom. Maja je nakon Rastinog kuliranja dugo patila, opijala se i bila u depresiji, a onda se vratila u Beograd i zauvek je stavila tačku na tu ljubav - završava izvor blizak starleti.

Povodom ovih saznanja, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Rastom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Maja Marinković na samom početku "Zadruge" pokazala je koliko je slobodna kada se već prve nedelje smuvala sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje su završili u krevetu, gde se desio oralni seks, a onda su prekinuli svaku komunikaciju.Maja Marinković i Dorotea Jovanović su zaboravile na kamere, te su se naočigled svih ukućana u spavaćoj sobi ljubile. Kako im je nakon nekog vremena bilo neprijatno, one su se zavukle pod jorgan-planinu, te nastavile da razmenjuju nežnosti, a poljupci su samo pljuštali.

Maja je u "Zadruzi" rekla Staniji da je bila sa pevačem čije ime počinje na slovo S i da je on tada bio oženjen.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>