Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među njima?

Horoskop! Astrolozi tvrde, da se upravo u ova 3 horoskopska znaka, rađaju žene koje su brižne, posvećene i potpuno odane svojim partnerima. Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među nima?

Horoskop: Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među njima? Svet PlusDakle prave žene za ozbiljne veze i brak, one iz snova svakog muškarca!

Ribe

One nisu zlonamerne, veoma su prilagodljive i partneru će uvek pružiti potrebnu pomoć i podršku. Veoma su verne i posvećene i njihovi partneri mogu biti potpuno mirne savesti, jer ih one nikada neće prevariti.

Strelac

Žena Strelac, uradiće sve da udovolji svom partneru. Veoma su snažne i prava su motivacija, svom partneru u teškim trenucima. One imaju neverovatnu sposobnost da u drugima probude ono najbolje. Ona će svom partneru na ljubav uzvratiti bezgraničnom ljubavlju.

Jarac

Iako su u početku suzdržane i povučene, kada ih bolje upoznate otkrićete njihovo pravo lice. Veoma su izbirljive i srce će otvoriti, tek onom partneru, koji će razumeti njihove sklonosti i senzibilitet, a kada se to desi, ona će se potruditi da njenom izabraniku ništa ne nedostaje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/lepotaizdravlje


>