Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 14. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 14. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Osetićete da je vreme da nešto promenite i osvežite svoj svakodnevni život. Nećete se ustručavati da neke svoje navike zamenite novim.

Vi i partner pokazaćete više razumevanja jedno za drugo i osloboditi se nekih nedoumica koje su vas mučile. Slobodni će razmišljati o bivšoj vezi.


Imaćete priliku da dođete do nekih novih saznanja koja će vam omogućiti da na poslu ostvarite rezultate koje ste već duže vreme priželjkivali.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete stići i da prebrinete sve obaveze i da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme. Sigurno je da ćete uživati u ovom danu.


Ako dosad niste otvoreno rekli svom partneru koliko vam znači, danas verovatno hoćete. Ukoliko ste slobodni, više osoba će pokazati zanimanje za vas.


Možete se nadati veoma plodnoj saradnji sa poslovnim partnerima koji će sa oduševljenjem podržati vaš kreativan način razmišljanja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Želećete da vas danas okružuje puno ljubavi i topline, pa ćete se posvetiti svom domu i porodici. Tražićete mir i blagostanje, a ne kratkotrajna uzbuđenja.


Oni koji su duže vreme zauzeti, osećaće se kao da su na početku veze. Slobodni se mogu zainteresovati za nekog ko im deluje zrelo i ozbiljno.


Danas niste naročito posvećeni poslu koji radite, ali nećete zbog toga imati štete. Na polju finansija neće biti značajnih promena.


Rak 22.6. - 22.7.

Ukoliko danas budete bili izolovani, dosađivaćete se. Prijaće vam druženje sa bliskim osobama, ali ćete njihovim posredstvom steći i neka nova poznanstva.


Uživaćete u pažnji koju će vam poklanjati vaš partner. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati da vam se udvara osoba koju inače srećete u svakodnevnom životu.


Imaćete raznorazne ideje i zanimaće vas šta vaši saradnici misle o njima. Verovatno je da će im se svideti kako razmišljate.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete zadovoljni postignutim na polju posla i karijere, a mnogi će biti uspešni i u ljubavi. Većina vas neće imati zamerke na današnji razvoj događaja.


Oni koji su u vezi, prepustiće se romantici i čulnim zadovoljstvima, dok će se slobodnima udvarati neko vrlo atraktivnog izgleda.

Vaš minuli rad višestruko će vam se isplatiti. Doneće vam blagostanje na polju finansija, a možda i unaprediti vašu poziciju na radnom mestu.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete saosećajni i posvećeni drugim ljudima, čak i onim koji vam nisu naročito bliski. Više nego obično, zanimaće vas šta okolina misli o vama.


Oni koji žive u istoj zajednici sa svojim partnerom, neće imati nikakvih trzavica na emotivnom planu. Drugi će imati uspeha u zavođenju.

Nastojaćete da se na radnom mestu predstavite u što boljem svetlu. Mnogi će vas videti kao izuzetno sposobnog i savesnog radnika.

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!

Nedeljni horoskop: Ovnovi bi hteli avanturu, Blizance čeka tajna veza!

Žene iz snova i domaćice i ljubavnice! Da li ste među njima?


Vaga 23.9. - 22.10.

Nećete biti neraspoloženi, ali će vam prijati da se malo osamite i odmorite od svega i svih. Najbolje ćete se osećati i zabavljati u sopstvenom društvu.


Partner će razumeti vaše potrebe i želeće da vam ugodi. Slobodni će imati uspeha u ljubavi samo ako izađu iz kuće, na šta će se danas teško odlučiti.


Poslovne obaveze će vam teško pasti, pa ćete jedva čekati da vam se završi radno vreme. Na polju finansija bićete prilično zadovoljni.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Prijaće vam da budete okruženi ljudima i u toku sa svim dešavanjima, pa ćete najviše vremena posvetiti prijateljima i skoro stečenim poznanicima.


Ukoliko ste u vezi, imaćete skladan odnos sa partnerom. Slobodnima će se svideti neko koga su nedavno upoznali preko zajedničkog prijatelja.


Vaša komunikacija i razumevanje sa saradnicima biće besprekorni. Pored toga, možete se nadati i nešto boljoj finansijskoj situaciji.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete optimistični i otvoreni za raznorazne promene. Shodno tome, verovatno ćete početi da pravite velike planove za naredni period.


Iako ćete biti primećeni, nećete hteti da se upuštate ni u kakve flertove. Oni koji su u vezi, danas neće imati baš puno vremena za partnera.

Ukoliko već neko vreme radite na proširenju posla, danas možete očekivati veliki pomak na tom planu. Generalno, bićete zadovoljni postignutim.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ovaj dan biće kao stvoren da otputujete negde, ili da na neki drugi način izađete iz rutine. Pratiće vas dobro raspoloženje.


Ako ste u vezi, očekuje vas romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodni bi mogli da se sasvim neočekivano zaljube.


Ukoliko radite sa inostranstvom, nećete imati na šta da se požalite. Ostali će se u poslu voditi svojom intuicijom koja će ih danas odlično služiti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete naklonost zvezda da sprovedete svoje zamisli u delo, prema tome, potrudite se da to iskoristite. Takođe ćete biti znatno sigurniji u sebe.


Ako ste slobodni, više ćete biti okrenuti druženju, nego ljubavi. Zauzete očekuje puno strasti i romantične atmosfere u odnosu sa partnerom.


Okolnosti su veoma povoljne ukoliko želite da se plasirate na veće tržište, proširite krug saradnika, pridobijete više klijenata, ili da investirate u nešto novo.


Ribe 20.2.- 20.3.

Može se reći da ćete biti primećeni gde god da se pojavite, u najpozitivnijem smislu. Osetićete se kao deo “grupe”, bićete voljeni i umećete da uzvratite ljubav.


Ako ste u vezi, pred vama je itekako lep dan kada je o ljubavi reč. Slobodni bi mogli da upoznaju osobu koja bi im savršeno odgovarala na emotivnom nivou.


Vaš poslovni partner, ili neko koga smatrate važnim saradnikom, pomoći će vam da svoje ambiciozne planove sprovedete u delo.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>