Zadruga

Parovi

Suzanu Perović muž precrtao! Briga me što se j**ala sa Đuričićem!

Suprug Suzane Perović, Vladimir Perović ne želi da čuje za nju nakon snimka seksa sa Mikije Đuričićem, koji je prikazan pred milionskim auditorijumom. Suzanu Perović muž precrtao! Briga me što se j**ala sa Đuričićem!

Suzanu Perović muž precrtao! Briga me što se j**ala sa Đuričićem! Screenshoot/YoutubeVladimir ne krije svoj bes i ljutnju:

"Briga me što se Suzana je*ala sa Mikijem. Mi smo završili."

Suzana Perović je već danima na meti učesnika rijalitija "Zadruga 2" zbog toga što neće da prizna mnoge stvari koje se tiču njenog odnosa sa Mikijem Đuričićem, koji je nedavno napustio ovaj rijaliti-šou. Između ostalog, Suzana ne želi da prizna da je imala seksualne odnose s njim, što je demantovao i video snimak koji možete pogledati OVDE.

Ona je pre tri dana od novinara saznala da je isplivao snimak seksualnog čina sa Mikijem, ali je odbila da to komentariše uz obrazloženje da želi prvo da vidi snimak, kao i to da ima potrebu da o tome priča zajedno sa Mikijem. Iako Suzana izbegava da priča o seksu sa Mikijem, činjenica je da su bili intimni, a snimak njihove akcije prikazan je na Pink televiziji u udarnom terminu i jasno se vidi da su dvoje zadrugara imali seks u toaletu.

Voditelj Ognjen Amidžić preksinoć je uradio intervju sa Suzanom, koja je nastavila da poriče da je imala vrelu akciju sa Mikijom Đuričićem, ali nije mogla da sakrije suze i to koliko joj je krivo zbog svega što se odigralo:

"Promuklost mi traje već mesecima, nešto mi smeta da ne mogu da se oporavim i zvučim kao pokvarena ploča. Malo više sam umorna, premorila sam se, na izdisaju sam. Umorilo me je sve ovo, ova teška psihološka igra. Nije bilo seksualnog odnosa između Mikija i mene."Zadrugarka-povratnica Eleonora Miljković imala je poklon za Suzanu od Đuričića, a bila je u pitanju maskara. Pevačicu je to jako pogodila, pa je odmah istrčala i zaputila se ka sobi za izolaciju, gde ju je Lazar Jeremić tešio. Pričala je koliko joj je teško i da samo želi da izađe iz rijalitija kako bi videla njega i porodicu, pa mu je ovo otkrila:

"Moje dve nagrade su napolju. Moja porodica i Miki. Ja sam pobedila. Nek me puste da ih uzmem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>