Region

Svet

Region

Državni službenik: Neda Arnerić glumi guvernerku u drugoj sezoni!

Serija "Državni službenik" opravdala je očekivanja gledaoca, pa ćemo moći da uživamo i u nastavku. Posle oporavka ona zaigrati u nastavku hit serije Gage Antonijevića, čije snimanje počinje na jesen. Neda Arnerić glumi guvernerku u drugoj sezoni!

Državni službenik: Neda Arnerić glumi guvernerku u drugoj sezoni! Svet Plus



Neda Arnerić će se pojaviti u drugoj sezoni hit-serije "Državni službenik", i to u ulozi guvernerke Srbije! Slavna glumica se trenutno kod kuće oporavlja nakon što je krajem februara pokušala da se ubije i s nestrpljenjem čeka da se vrati poslu. 

S druge strane, producenti ovog akcionog trilera na čelu sa rediteljem i producentom Predragom Gagom Antonijevićem imaju je u vidu kao veliko pojačanje u nastavku, čije snimanje počinje na jesen. Dobro obavešten izvor kaže:

"Još uvek se razmatra šta bi Neda mogla da tumači u drugoj sezoni, ali najverovatnije će to biti guvernerka Narodne banke Srbije. Biće to lik jedne moćne žene iz sveta politike, koja tesno sarađuje sa BIA, odnosno sa ekipom na čijem je čelu Milojević, kog tumači Nebojša Dugalić."

Ukoliko Neda bude igrala guvernerku, moraće da odoli pritiscima stranih službi koji će na sve načine pokušavati da dođu do nje i izvuku joj važne informacije.

Proslavljena glumica se oduševila kada smo je u petak obavestili da je "viđena" za jednu od bitnijih uloga u "Državnom službeniku":

"Ako je ponuda zanimljiva i pristojna, sigurno ću prihvatiti ulogu u toj seriji. Volim da radim i uvek se radujem novim izazovima i ulogama."

Ako dođe do saradnje, glumici će to bila prva uloga nakon što je u februaru ove godine završila na VMA zbog pokušaja samoubistva. Nedu je 27. februara rođeni brat pronašao u besvesnom stanju u njenom stanu u Beogradu gde se, kako se spekulisalo, nagutala lekova i alkohola u želji da sebi oduzme život.

Ona se pre nešto više od dve nedelje ekskluzivno preko Informera oglasila u javnosti i poručila da se uspešno oporavlja u svom domu nakon provedenih 40 dana na VMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>