Region

Svet

Nataša Bekvalac pesmu Direktore posvetila bivšem mužu?!

Pevačica je pre dva dana kod Cobija u studiju snimila ovu numeru, čiji tekst ukazuje na bivšeg rukometaša Partizana, koji je već nekoliko godina direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad. Nataša Bekvalac pesmu Direktor posvetila bivšem mužu?!

Nataša Bekvalac pesmu Direktore posvetila bivšem mužu?! Screenshoot/Instagram
Izvor za Informer kaže:

"Nataša i Ljuba razveli su se bez pompe i skandala, te se od tada nisu ni videli ni čuli. Nemaju nikakav kontakt. Ali sudeći po novoj pesmi, ona se pokajala što je izgubila Ljubu. Da je on za nju bio najbolji, shvatila je pošto je pretrpela nasilje od trećeg supruga Luke Lazukića, koji je nedavno zbog toga i osuđen. Više puta je posle toga pričala koliko je Jovanović dobar čovek, kako je bio pažljiv prema njoj i njenoj ćerki Hani, i da joj je žao što ga je izgubila."

On kaže da je pevačica baš iz tog razloga i došla na ideju da snimi pesmu "Direktore" i da veruje da će se Jovanović pronaći u njoj.

"Direktore"

"Misliš da od mene ti si luđi,
napraviću s*anje, znaš da nije me blam
hajde, hajde, probaj, budi tuđi
uzeću ti dušu, srce, kola i stan
možeš me poniziti i tući

pakao u kući, znaš da priča ceo grad
halo, halo, direktore, uđi
volim te ko Boga, sudnji je dan
O, ko zove, to je mi amore

halo, halo ko je, recite, direktore...


Izvor još dodaje:

"Ljuba više sa estradom nema dodirnih tačaka. Posvetio se karijeri, uspešno vodi Pionirski grad, dobro se kotira u Srpskoj naprednoj stranci, a nedavno je, kako sam čuo, preuzeo i jedan poznati beogradski restoran. O njegovom ljubavnom životu se gotovo ništa ne zna jer o tome ne priča, pa i dok je bio s Natašom u braku, izbegavao je razgovor na tu temu, naročito za medije. Kad su se razveli, nije dao nijednu izjavu. Ne znam da li je čuo da mu Nataša sprema pesmu, za koju su mnogi koji su je čuli rekli da će biti hit, ali sam siguran da će biti iznenađen. Svima će biti interesantno da vide njegovu reakciju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer


>