Ljubav

Style

Kako prepoznati muškarca koji vara!

Čista biologija! Muškarac koji se upušta u prevaru on to radi isključivo zbog seksa, dok žene varaju iz potrebe za ljubavlju, za nežnošću i pažnjom. Naravno, desi se i ženama da se u svemu tome zaljube ali kako prepoznati muškarca koji vara!

Kako prepoznati muškarca koji vara! Svet Plus



Da bi neko varao i zaljubio se u drugu osobu, pre toga ima u svom životu niz naznaka da nešto nije kako treba u odnosu sa partnerom. Nezadovoljstvo, nerešavanje problema sa partnerkom, ćutanje...

Narcistički poremećaji ličnosti kod muškarca postoje i on je spreman na sve samo da udovolji sebi, da istakne sebe, da ispuni svoje ciljeve. Ma kakvi oni bili. Svi imamo mnogo izazova u životu ali nemamo svi karakter. Muškarac bez karaktera vam nije potreban, verujte. 

Zaljubio sam se, to je jače od mene - kažu muškarci ali nije baš tako. Moralo je pre toga da se dogodi niz stvari i situacija. Obratili su pažnju na neku osobu, počeli su da se odnose prema njoj prisnije nego prema drugima, davali male znakove, prosto flertovali, počeli su da šalju poruke, na kraju počeli i da se viđaju i sve ostalo što ide uz to. Radili su na tome.

Ima i muškaraca koji su "servis" za nezbrinute žene, kako je rekla Eva Ras u jednoj emisiji:

"Ne umeju da razlikuju da li ta žena ima partnera ili nema i onda padnu kao žrtve, a ta žena ih je ulovila...I tako pet puta u životu."

Muškarci ne razmišljaju o tome kako bi se oni sami osećali da u telefonu svoje partnerke ugledaju neku poruku u kojoj se nepoznati muškarac prisno obraća njihovoj ženi. Kada oni to rade sa drugim ženama, nemaju grižu savesti, niti razmišljaju da li će partner te žene možda u jednom trenutku videti poruku koju su poslali. Čista sebičnost i egoizam!



Nisu retki slučajevi, da je upravo u vašem bliskom okruženju osoba sa kojom vas partner vara. To ume užasno da zaboli i opet njemu to neće predstavljati tako veliki problem jer se "on zaljubio" i samo to je bitno. 

Svaka prevara potiče od nezadovoljstva, nedostatka komunikacije, željom za nečim što nemate, nežnost, pažnju i slično. Nebitne su godine i vaspitanje, prosto je tako. Muškarci, kao i žene bi trebali svoju pažnju i svoj trud da ulože u sopstveni brak, da spasu ono za šta su jednom verovali da vredi, a ne da traže nove izazove i troše vreme na novu, nepoznatu osobu. Setite se početka vaše veze, kako je tada sve funkcionisalo, kako ste imali i vremena i stpljenja, kako ste kvalitetno provodili zajedničko vreme... Zapitajte se šta se desilo?

Kada prođe zaljubljenost, vaš odnos treba da postane zreliji, dublji, čvršći, a ne da tražite drugu osobu sa kojom ćete osećati isto što ste i na početku veze sa svojim partnerom.

Vi najbolje poznajte svog partnera ali prvi znak da vas partner vara je promena ponašanja. Krije telefon, stavlja šifru, počinje da vodi više računa o sebi, radi stvari koje nikada nije radio ili nije voleo. Počinje da vežba, da obilazi tržne centre radi kupovine nove garderobe, menja stil odevanja. Deluje smešno, ali često u džepu ima žvakaće gume, vlažne maramice, nosi sa sobom dezodorans...

Ukoliko uz sve ovo, ne želi da vodi razgovor sa vama u vezi vašeg odnosa, praveći se da je sve u najboljem redu, vreme je ili da ga pritisnete ili da ga jednostavno ostavite jer sigurno tim tempom, neće ići ka nečem dobrom. Vrlo brzo ćete i same dobiti dokaze da je duboko u drugoj vezi. Nemojte se iznenaditi ukoliko vas nazove "ludačom" i kaže da treba da odete na lečenje. Treba da odete! Od njega!

Slušajte svoju intuiciju, ne zatvarajte oči pred problemima jer se sami neće rešiti. Imate taj jedan život i živite ga što kvalitetnije i ispunjenije. Budite iskreni i pred sobom i pred drugima.

Tuga je lekovita! Odbolovaćete!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>