Region

Svet

Region

Državni službenik deveta epizoda: Služba je u haosu! (VIDEO)

Serija „Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Deveta epizoda biće emitovana večeras u 21 čas na Super Star kanalu. Posle napada u Minhenu, Služba je u haosu.

Državni službenik deveta epizoda: Služba je u haosu! (VIDEO) PromoU predhodnoj epizodi gledali ste:

Lazar je obećao Ani da će provesti miran Uskrs u krugu porodice međutim Služba i CIA se pokreću ne bi li namestili izbore u Srpskom otadžbinskom savezu i odredili ko će biti Radmilovićev naslednik. Lazar i Bakrač na jednoj i Slavko na drugoj strani rukovode tom operacijom od kuće tokom porodičnog slavlja, u pauzama laganog druženja sa porodicom uz prazničnu trpezu. Međutim, odluku na izborima može doneti samo jedan čovek, to je ideolog stranke, veteran srpske političke scene Smiljan Vučetić a on odoleva pritisku službi i potpuno je nepredvidiv. Uskoro međutim, svi zajedno - i Služba i CIA - shvataju da se iza ugla krije mnogo kritičniji događaj od izbora predsednika u jednoj maloj stranci. Događaj posle koga više neće biti isto i u čijem je centru Lazar Stanojević. Deveta epizoda:

Posle napada u Minhenu, Služba je u haosu. Kolege iz zapadnih agencija vrše veliki pritisak da im se daju apsolutno sve informacije koje Služba ima o napadu u Minhenu. Amerikanci povlače svoje ljude iz Beograda koji su došli u vreme Trampove administracije jer smatraju da su ih Rusi pridobili da rade za njih i CIA steže obruč. Jedna od želja američkih partnera je i da Služba izruči Hameda. Lazar se protivi toj odluci jer je on Hamedu dao reč da će biti sakriven u srpskom zatvoru. 

Milojević i Bakrač gledaju sa podsmehom na Lazarevu naivnost i kažu mu da Služba nema obaveze ni prema kome ako im to zatraži viša sila. Lazar traži da se podigne nivo pripravnosti jer postoji mogućnost da su neki od islamista predatih Slavku još uvek u Srbiji. I odlučuje da ispuni reč datu Hamedu, pa makar ga to učinilo odmetnikom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>