Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Ša otkrio sve o odnosu sa Draganom! Evo kako se zaigrao! (VIDEO)

Sinoć se u rijalitiju "Zadruga 2" održalo još jedno izbacivanje! Nenad Aleksić Ša je nakon izlaskaotkrio sve o odnosu sa Draganom Mitar ali se malo i zaigrao. Evo kako on to objašnjava.

Zadruga 2 izbacivanje: Ša otkrio sve o odnosu sa Draganom! Evo kako se zaigrao! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeVoditelj Milan Milošević dočekao je u studiju izbačenog takmičara Nenada Aleksića Ša, koji je večeras osvojio 24% glasova publike u borbi sa Branislavom Radonićem Brendonom i Tomom Panićem. Njega je sačekala i njegova supruga Ivana. Milana je zanimalo da Ša prokomentariše svoje učešće u rijalitiju:

"Nisam ja neko ko može da se snađe najbolje u ovoj igri. Nisam baš za ovo. Sudovi su mi najmanji problem, sve ću da radim. Od sada sam ja taj koji preuzima glavnu vest u kući što se toga tiče. Meni je moja žena najpreča."

Voditelj je zanimao i da prokomentariše situaciju sa Draganom Mitar, koja je izazvala veliku polemiku tokom reperovog učešća:

"Ništa se ne bi desilo, to je čisto bila fora da bi ložili Pavla. Ja sam takav kad me neko uvredi, da mu vratim na neki način. Ali sam se malo zaigrao, kao i Dragana. Svakome će se vratiti to što je probao meni da uradi, ali sam uspeo da sprečim to na svoj način."

Da li si svestan da je ta igra mogla da te košta braka? - upitao ga je Milan.

"I te kako, ali sam skapirao na vreme. Jednom ću da potvrdim šta je tačno bilo, ali neću nikog da kanalim."

Voditelja je zanimalo da prokomentariše svoju izjavu o favoritima, gde je naveo Aleksu Savića i to što je dobio mali broj glasova.

"Sasvim je logično da neko mlad i lep kao Luna ima više glasova, kao i Aleksa. Ja nisam neko ko je u trenutku najpopularniji, ja sam tu neka zlatna sredina. "

Nakog gledanja svog profila, Ša je izjavio da se ipak pokajao zbog svađe sa Pavlom Jovanovićem, jer smatra da je bolji od mnogih zadrugara.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>