Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete vrlo efikasni u svemu čega se budete “dohvatili”. Vaš ubrzani tempo retko ko će uspeti da isprati.

Slobodni će se okrenuti druženju. Danas ih ljubavna sfera života neće naročito interesovati. Zauzeti će voditi konstruktivne razgovore sa partnerom.


Sa kompleksnim i zahtevnim poslovnim zadacima izborićete se lakše nego što ste mislili. Ako radite u velikom kolektivu, bez sumnje ćete se istaći.


Bik 21.4.-21.5.

Kako dan bude odmicao vi ćete se osećati sve sigurnijim u sebe i spremnijim da se uhvatite ukoštac sa nečim što vam se dosad činilo kao preveliki izazov.

Zauzetima predstoji harmonija u emotivnom odnosu. Slobodni će se uželeti novih dešavanja na ljubavnom planu, pa se mogu naprasno odlučiti za ulazak u vezu.


Na radnom mestu ćete se napregnuti taman toliko koliko je dovoljno da izvršite svoje uobičajene dužnosti. Nećete biti preterano ambiciozni.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Veći deo dana posvetićete uređivanju stambenog prostora i obavljanju tipičnih kućnih poslova. Želećete da vas okružuju red i čistoća.


Ako ste u vezi, vaš partner će se truditi da se osećate zaštićeno i voljeno. Slobodni će na okolinu ostavljati utisak šarmantne, ali i pomalo stidljive osobe.


Svoje poslovne dužnosti obavljaćete polako, ali temeljno. Bićete uspešni u svemu što iziskuje veliku koncentraciju i “oko” za detalje.


Rak 22.6. - 22.7.

Interesovaće vas da čujete tuđe mišljenje u vezi sa nečim što vam već izvesno vreme okupira pažnju, a što pripada sferi vašeg privatnog života.

Ako ste u vezi, partneru ćete predložiti odlazak u šetnju, ili ćete zajedno sa njim otići u goste. Slobodnima predstoji zanimljiv susret.


Imaćete puno dobrih ideja koje ćete umeti da primenite u praksi. Ukoliko radite sa inostranstvom, posebno ćete biti zadovoljni onim što danas budete postigli.


Lav 23.7.- 22.8.


Teško ćete odustati od svojih principa koliko god vam ljudi iz bliže okoline možda budu sugerisali da promenite svoj ugao posmatranja.

Ako ste slobodni, vašu pažnju moći će da zaokupi samo neko ko deluje podjednako ozbiljno, koliko i atraktivno. Zauzeti će imati skladan odnos sa partnerom.


Nećete gubiti vreme na one poslovne projekte za koje sumnjate da bi vam doneli veliku korist u finansijskom smislu. Pojedinima će biti ponuđena povišica.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete voljni da napravite neke izmene u svojim dosadašnjim planovima kako biste udovoljili i sebi i bliskim osobama.


Slobodni će biti vrlo dopadljivi u svom nastupu, pa će bar jednoj osobi skrenuti pažnju na sebe. Zauzeti će partneru želeti da udovolje u svemu.


Priliv novca na koji ste dugo čekali najzad će pristići. Pored toga, na poslu će svi vaši predlozi biti dobro prihvaćeni što će se pozitivno odraziti na vaše samopouzdanje.

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!

Horoskop - Emotivna eksplozija! Najpovoljniji periodi za ljubav do kraja 2019.  godine!




Vaga 23.9. - 22.10.

Nećete dozvoliti da vam lični strahovi i nedoumice upropaste priliku da se pokažete u najboljem svetlu.


Zauzeti neće biti toliko raspoloženi za razgovor koliko za intimu, pa će se u skladu sa tim i ponašati. Slobodni će skrivati svoje simpatije prema jednoj osobi.


Nešto na čemu ste dugo radili sada će početi da daje konkretne rezultate. Pažljivo ćete “krojiti” svoj put ka poslovnom uspehu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Shvatićete da ste nepotrebno brinuli oko nekih pitanja. Danas ćete brzo i bez ikakvog napora sve moći da rešite.


Ako ste slobodni, o ljubavi nećete razmišljati. Zabavljaćete se u društvu prijatelja. Zauzetima predstoji dinamičan i uzbudljiv dan na emotivnom planu.


Bićete u prilici da proširite svoj krug poslovanja. Kojom god profesijom da se bavite, otpočećete neke nove saradnje, ili će vam se uvećati broj klijenata.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete hrabriji i preduzimljiviji po pitanju svih onih stvari koje ste dosad, usled lične nesigurnosti, odlagali.


Ako ste u vezi, veče ćete želeti da provedete u društvu partnera čija će vam energija veoma prijati. Slobodni će se danas malo više posvetiti svom poslu i karijeri.

Neki problem koji vam je dugo zadavao brige na poslovnom planu sada će najzad biti rešen. Pored toga, možete čuti nešto što će vas jako obradovati.


Jarac 22.12.- 19.1.

Izazovima, kako u poslovnoj, tako i u ljubavnoj sferi života, prilazićete sa velikom dozom optimizma. Ništa vam neće delovati nerešivo.


Ukoliko ste slobodni, bićete dosta samouvereni. Lako ćete osvojiti simpatije osobe koja vam se sviđa. Zauzeti će se potruditi da ovaj dan učine lepim i sebi i partneru.


Najviše uspeha na polju posla imaće oni koji se bave kreativnim radom. Ostali će se susresti sa nekim pozitivnim promenama na radnom mestu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete pre svega želeti da udovoljite sebi, međutim, sve vreme ćete biti vrlo šarmantni, pa nikom neće zasmetati vaša epizoda “sebičnosti”.


Ako ste u vezi, uživaćete u strasnim intimnim trenucima sa partnerom. Slobodni će na svoju okolinu ostavljati utisak osobe koju nije lako osvojiti.

Bićete vrlo uspešni, prevashodno na polju finansija. Otvoriće vam se jedna poslovna prilika koja bi vam donela bolju zaradu u skoroj budućnosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete svoju sreću i lepo raspoloženje želeti da podelite sa bliskim osobama. Bićete generalno veoma ljubazni i srdačni u odnosu sa svojom okolinom.


Ako ste slobodni, neće vam biti teško da svojoj simpatiji skrenete pažnju na sebe u najpozitivnijem smislu. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.


Uključićete svoje saradnike u diskusiju o jednom poslovnom projektu koji planirate. Čućete neke zanimljive predloge.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>